Talousasiantuntija, Sotkamon kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 26.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Talousasiantuntijaksi Sotkamoon

Taloustiimimme kaipaa nyt talouden ammattilaista, jonka pääasiallisiin tehtäviin kuuluu kirjanpidon ja konsernilaskennan tehtävät. Lisäksi osallistut talousraportointiin, tilinpäätöksen ja talousarvion laadintaan sekä ennusteiden tekemiseen. Tehtäväkokonaisuus on siis mielenkiintoinen ja monipuolinen, mutta me emme kuitenkaan hae superihmisiä vaan osaavaa työkaveria kunnan taloushallintoon.

Leppoisa työyhteisö toivoisi sinulta huolellista, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta, ja että teet työtäsi näpsäkästi aikataulussa. Meillä joustoakin joskus tarvitaan, mutta voit luottaa siihen, että se on molemminpuolista. Vakituinen työsuhde sopii erityisen hyvin sinulle, joka olet koulutukseltasi esimerkiksi kirjanpitoon tai laskentatoimeen erikoistunut tradenomi tai merkonomi. KLT-tutkinto katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta kunta-alan vaativista taloushallinnon tehtävistä.

Työ alkaa 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Vapaa-ajalla sinulla on täällä sellaiset mahdollisuudet, joita Vuokatin matkailijat ihastelevat. Meillä sanotaankin, että olemme #lomalla365 asuessamme lomaympäristössä ympäri vuoden. Siitä ympäristöstä voit nauttia muun muassa työnantajan henkilöstöetuuksien puitteissa. Tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön, ePassi ja työsuhdepyöräedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Olisipa mukava kuulla sinusta lisää. Otathan yhteyttä ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä 26.7.2024 kello 15 mennessä. Valinta tehtävään tehdään hakuajan päätyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611078/fi_FI