Putkiasentaja kiinteistöhuoltoon, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Putkiasentaja kiinteistöhuoltoon -kokoaikainen (Tampere)

Nyt tarjolla on kokoaikainen työ vakaasti kasvavassa yrityksessä, jolla on hyvä tulevaisuuden näkymä!

Etsimme asiakkaallemme osaavaa putkiasentajaa pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan työntekijäksi halutessaan. Yritys tekee taloyhtiöihin kiinteistöhoitoa teknisten huoltotarpeiden ja ylläpidon osalta. Yrityksellä ajatuksena on, että työntekijöistä huolta pitämällä, yrityskin saavuttaa paremmin tuloksiaan. Työntekijöiden pysyvyys on hyvällä tasolla ja yritys kasvaa aktiivisesti.

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista asennus- ja huoltotöistä erilaisissa kohteissa. Tehtävänäsi voi olla esimerkiksi hanavuotojen korjaus huoneistoissa, osien vaihtoa sekä tarvittaessa vähän isompiakin työkokonaisuuksia. Kiinteistöhuollon tehtävissä ei joka hetkelle ole nimenomaan putkialan töitä, joten olisi mukava, että voisit tehdä myös muita kiinteistöhuollon tehtäviä. Yrityksessä on useampi putkiasentaja sinun lisäksi. Työkohteet ovat pääsääntöisesti Tampereella ja Ylöjärvellä. Viikkotyötunnit 37,5h/vko tehdään arkipäivisin. Tuntipalkka on noin 15€ ylöspäin, joten hae tehtävään rohkeasti ja kun olemme tutustuneet osaamisesi paremmin, sovitaan palkka yhdessä.

Tehtävässä menestymisen edellytys on työkokemus LVI-alan töistä. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kiinnostusta oppia ja kehittyä työssä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pitkäaikainen työ sekä mukava työyhteisö, jossa todella viihdytään. Tehtävä tarjoaa ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos kyllä, seuraavaksi olisi mukava kuulla sinusta lisää!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/20032. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikissa tehtävään liittyvissä asioissa soita rohkeasti, niin jutellaan lisää! Kaikki lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-16.00 seniorikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20032