Tuntiopettaja erityisopetukseen, Keravan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana määräaikainen tuntiopettajan tehtävä erityisopetukseen ajalle 1.8.2024-31.7.2025 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Toimipiste palvelussuhteessa on Savion koulu, joka on n. 450 oppilaan monimuotoinen, kaikille sopiva koulu. Koulussamme opiskelee oppilaita esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan ja heitä opettaa ja ohjaa koulumme henkilökunta, johon kuuluu n. 65 jäsentä. Koulurakennuksemme on perinteinen ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella juna-aseman vieressä.

Koulumme visio on: Yksilöllisiä polkuja tulevaisuuden tekijöiksi". Tulevaisuuden tekijöillä on ymmärrystä omista ja toisten vahvuuksista, sekä taitoja ja kykyä toimia muuttuvassa maailmassa monenlaisten ihmisten kanssa. Tulevaisuuden tekijöitä koulussamme ovat niin lapset kuin aikuiset. Koulumme aikuisten tehtävänä on pedagogisella toiminnalla tukea, kannustaa ja ohjata polulla etenevää lasta.

https://www.instagram.com/savionkoulukerava

Tätä tulet meille tekemään
Oletko erityisopetuksesta ja yhteisopettajuudesta kiinnostunut opettaja? Tule mukaan innostuneeseen työyhteisöömme, jossa toteutetaan päivittäin tiimiopettajuutta ja joustavia opetusjärjestelyitä yleis- ja erityisopetuksen välillä. Vastaat kahden luokka-asteen laaja-alaisesta erityisopetuksesta ja suunnittelet työtäsi yhdessä luokka-asteiden opetustiimien kanssa.

Näin onnistut tehtävässä
Odotamme valmiuksia tiimityöhön ja yhteistoiminnallisiin työtapoihin. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen kielen taitoa ja vuorovaikutustaitoja.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Keravalla kelpoisille erityisopettajille maksetaan OVTES:sta poikkeavaa korkeampaa palkkaa (1.6.24 alk. 3389,90e/kk). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KERAVA-02-184-24/fi_FI