Sairaanhoitaja (Kestävän kasvun ohjelma, Jyväskyl, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Palkkaus: 2807,72€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osana kestävän kasvun ohjelmaa pääset osallistumaan niihin toimenpiteisiin, joilla sujuvoitetaan keskisuomalaisten hoitoon ja palveluun pääsyä, sekä puretaan koronan aiheuttamaan hoito- ja palveluvelkaa.

Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma hakee ajalle 1.9.2024 - 31.8.2025 Novan terveysasemalle

SAIRAANHOITAJAA - SÄHKÖISESTI VARATTAVAT AJAT

Toimintaympäristö
Kestävän kasvun ohjelman rahoituksesta vastaa sosiaali- ja terveysministeriö. Ohjelman rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU).

Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma noudattaa kansallisen kestävän kasvun ohjelman antamia suuntaviivoja. Ohjelman tavoitteena on purkaa Covid-19- pandemian aiheuttamaa sosiaali- ja terveydenhuollon hoito-, kuntoutus- ja palveluvelkaa, nopeuttaa hoitoon pääsyä pysyvästi koko maassa ottamalla käyttöön uusia toimintatapoja sekä edistää sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen toteutumista. Tavoitteena on, että väestö saa tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut yhdenvertaisesti, helposti ja kynnyksettömästi sekä monikanavaisesti.

Tehtäväkenttä
Osana Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelmaa kehitämme uusia ja parannamme nykyisiä sähköisiä palveluita sosiaali- ja terveydenhuollossa. Tavoitteemme on nopeuttaa ja sujuvoittaa asiakkaan yhteydensaantia palveluihin sekä parantaa hoitoon ja palveluun pääsyä. Uusilla ratkaisuilla pyrimme lisäämään sähköisen asioinnin käyttöä Keski-Suomen hyvinvointialueella.

Etsimme sairaanhoitajaa asiakastyöhön avosairaanhoidon vastaanotolle Novan terveysasemalle. Työskentelet osana terveysaseman moniammatillista tiimiä, ja tukenasi ovat myös muiden asemien digihoitajat. Tehtävässä vastaanottoajat ovat varattavissa vain sähköisen ajanvarauksen kautta, ja työskentelyn aikana kehitämme toimintamallia asiakas- ja ammattilaiskokemuksen perusteella.

Miksi hakisit?
Pääset vaikuttamaan itse omaan työhösi sekä asiakastyön ohella osallistumaan yhtenäisen toimintamallin kehittämiseen. Kestävän kasvun ohjelmalla on vahva tahtotila kehittää ja viedä aidosti asiakaslähtöisiä uudistuksia eteenpäin. Teemme työtä toinen toistamme tukien ja sparraten, vakavasti mutta emme ryppyotsaisesti. Taustatueksesi saisit terveysaseman monialaisen tiimin sekä hankkeen ammattilaiset.

Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä on eduksi kokemus avosairaanhoidon sairaanhoitajan vastaanottotyöstä. Arvostamme itsenäistä päätöksentekokykyä sekä positiivista ja uteliasta asennetta työntekoon. Tehtävässä edellytetään erinomaisia digi-, tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävä edellyttää ajantasaista lääkehoidon osaamista (Love) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa. Lisäksi edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Työt alkavat 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä arkisin. Käytössä on keskimääräinen yleistyöaika ja viikkotyöaika on 38,25 h.

Haastattelut pidetään ke 10.7.2024.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611157/fi_FI