Julkisivuasentaja, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt asiakkaallemme motivoitunutta ja osaavaa ASENTAJAA kiinteistöjen julkisivusaneeraukseen.

Yritys toteuttaa kiinteistöjen julkisivusaneerauksia ja uudisrakennusten julkisivuverhoiluja mm. alumiinikomposiittilevyjen avulla. Yritys toimii pääasiassa Turun talousalueella, mutta sillä on työmaita myös muualla Suomessa.

Tehtävästä:

Nyt haussa julkisivuasennukseen kykeneviä ASENTAJIA. Ensimmäinen työkohde odottaa jo Turun keskustan kupeessa. Työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.30. Haemme työntekijöitä, joilla on mahdollisuus työskennellä tämän vuoden loppupuolelle asti ja työntekijän osaamisesta riippuen jopa tätä pidemmällekin.

Edellytämme:

Aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta ja erilaisten työvälineiden käyttö on sinulle tuttua. Olet motivoitunut ja sitoutunut annettuihin työtehtäviin ja työskentelet mielellään ulkona ja myös vaihtelevissa sääolosuhteissa. Hallitset suomen kielen ja omaat riittävän fysiikan sekä korkeammalla työskentelyn.

Tarjoamme:

Rakennusalan työehtosopimukseen pohjautuvan palkan sekä pidemmän työsuhteen vaihtelevissa työympäristöissä.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Jätä kuitenkin hakemuksesi 30.6.2024 mennessä, niin olemme sinuun viipymättä yhteydessä.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/20133560