Varhaiskasvatuksen opettaja, Kotkan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kotkan kaupungin varhaiskasvatuksen vastuualueella on haettavana varhaiskasvatuksen opettajan työsuhde ajalle 5.8.2024 - 1.6.2025. Tehtävän nykyinen sijoituspaikka on Hovinpuiston päiväkoti.

Kotkan varhaiskasvatuksessa kannustamme hyvän huomaavaan pedagogiikkaan sekä lapsia liikkuvaan elämäntapaan. Toimintamme perustana on pienryhmäpedagogiikka ja otamme lapset mukaan heidän oman arkensa suunnitteluun. Haemme joukkoomme ammattilaista, jonka työssä näkyvät sitoutuneisuus, sensitiivinen vuorovaikutus, arvostava kasvatusyhteistyö sekä myönteinen ajattelu. Meillä tulet työskentelemään osaavassa, innovatiivisessa ja ammatillista kehittymistä tukevassa työyhteisössä. Työaikamuoto on yleistyöaika 38,25 h/vk.
Tutustu Kotkan kaupungin varhaiskasvatukseen: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kotkan-kaupunki/varhaiskasvatus/

Kelpoisuusehto
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018, 26 §) tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Tuberkuloosikysely tehdään hakijalle jo hakuvaiheessa. Tuberkuloosikyselynä käytetään Työterveyslaitoksen laatimaa kyselyä ja tulkintaohjetta.

Haastattelut ja tehtävään valinta
Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään esittämään haastattelussa. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Mitä tarjoamme sinulle
Päiväkoti Hovinpuisto sijaitsee keskeisellä paikalla Karhulan keskustassa. Päiväkodin tilat mahdollistavat monipuolisen varhaiskasvatustoiminnan pienryhmissä mm. iso liikuntasali innostaa liikkumaan. Ulkoliikuntaa tukee useat lähistöllä sijaitsevat leikkipuistot, Karhulan keskuskenttä ym. sekä lähiluonto metsineen. Päiväkodissamme luomme yhdessä turvallisen, välittävän ja kiireettömän kasvupaikan lapsille. Lämpö ja läsnäolo näkyy ja tuntuu jokaisessa päivässä. Työyhteisömme on lämmin, avoin ja iloinen; meillä tunnet kuuluvasi joukkoon.

Kotkan kaupungin arvot, reiluus, rohkeus ja rakkaus, ovat meille tärkeitä ja ne ohjaavat kaikkea toimintaamme. Kotkan kaupungin henkilöstökortilla voit lounastaa edullisesti lukuisissa alueen ravintoloissa. Sillä saat myös erilaisia etuja monista paikallisista yrityksistä ja liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Hakeminen
Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KOTKA-01-98-24/fi_FI