Sairaanhoitaja, Loimaan pääterveysasema, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme osaavia ja motivoituneita sairaanhoitajia sijaisuuksiin Loimaan pääterveysaseman avoterveydenhuollon vastaanotoille.

Sairaanhoitajan tehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät muun muassa:
- hoidon tarpeen arviointia puhelimitse
- sairaanhoitajan itsenäistä vastaanottoa
- toimenpiteissä avustamista

Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä, ja työ on päivätyötä arkipäivisin.

Tehtävän hoitaminen vaatii kykyä sekä yksilö- että tiimityöskentelyyn. Joustavuus, paineensietokyky sekä oma-aloitteellisuus ja koulutushalukkuus ovat hyödyksi tehtävän hoidossa.

Meiltä saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja mukavan sekä ammattitaitoisen työyhteisön!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-750-24/fi_FI