Varhaiskasvatuksen avustaja, Vihdin kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 2213,46€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perustuuko työsi kasvatusoptimismiin, positiiviseen työotteeseen ja yhteisöllisyyden periaatteeseen? Haluatko työskennellä kunnassa, jossa kuuluu lapsen ääni?

Etsimme sinua

Varhaiskasvatuksen avustaja

Varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon Vihtiin toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta oppivassa yhteisössä. Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.9.2024-19.6.2025. Tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on Metsäpolun päiväkoti.

Päiväkodeissamme on työhönsä sitoutunut, innostunut ja motivoitunut henkilöstö. Varhaiskasvatuksessamme on vahva yhdessä toimimisen ja positiivisen pedagogiikan kulttuuri. Keskeisiä arvojamme ovat lapsen arvostava kohtaaminen ja lämmin vuorovaikutus. Työtäsi tukee oma tiimi.

Metsäpolun 5-ryhmäinen päiväkoti sijaitsee Vihdin kirkonkylällä. Metsäpolun päiväkodissa luonto on lähellä. Hyödynnämme metsää, luontoa ja rakennettua ympäristöä oppimisympäristönä. Ihastelemme luonnon monimuotoisuutta, tutkimme ja tutustumme eri ilmiöihin ja vastaamme lasten kiinnostuksen kohteisiin päivittäisessä toiminnassamme. Päiväkotimme ympäristö ja sisätilat tarjoavat loistavat puitteet monipuoliselle toiminnalle.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja ja yhteisöllisyyteen sitoutumista. Arvostamme erityisesti sensitiivisyyttäsi lapsen vuorovaikutuksessa ja moninaisuuden kohtaamisessa. Viihdyt meillä, mikäli koet tärkeäksi jokaisen lapsen ymmärtämisen ja läsnä olevan vuorovaikutuksen sekä itsesi kehittämisen.

Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle:
- Suunnitelmallisen perehdytyksen
- Ammattitaitoisen työyhteisön ja läsnäolevan esihenkilön
- Erinomaiset koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Henkilöstöetuina mm. ePassilla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluita, BREAK PRO taukoliikuntaohjelman, alennuksia vihtiläisistä yrityksistä
- Työterveyshuollon palvelut
- Työhöntulotarkastuksen työterveydessä
- Kunta-alan lomaetuudet

Lisätietoja: Päiväkodin varajohtaja Kirsi Raitio , p. 050 542 6465 kirsi.raitio@vihti.fi

Työ alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy ja hakemukset toimitetaan 1.7.2024 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain VIH-03-353-24)

Haastattelut järjestetään viikkojen 27 ja 28 aikana.

Vihdin kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VIH-03-353-24/fi_FI