Varhaiskasvatuksen opettaja, Kaivokadun päiväkoti, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lumoudutko sinä lapsesta ja toiminnasta heidän kanssaan?
Me etsimme sinua, varhaiskasvatuksen ammattilainen, työsuhteeseen Kaivokadun päiväkotiin, Hämeenlinnaan.Kiinnostuitko? Hienoa, sillä meillä on töitä juuri sinulle!

Haemme Kaivokadun päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa 1.8.2024 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.Kaivokadun päiväkoti sijaitsee aivan Hämeenlinnan kaupungin keskustassa. Ryhmiä meillä on tällä hetkellä kahdeksan ja toimimme neljässä eri rakennuksessa. Kaivokadun päiväkoti on kuin monta pientä päiväkotia.

Meillä pääset osaksi iloista ja osaavaa työporukkaa. Luonto - ja kulttuurimahdollisuudet ovat meitä lähellä ja tutustumme lähiympäristöömme aktiivisesti.

Lapsiryhmässä päivät ovat toimintaa ja elämää täynnä. Toimit kunnioittavassa vuorovaikutuksessa lapsen kanssa, osaat pysähtyä hetkeen ja innostua leikeistä ja monipuolisesta tekemisestä yhdessä lasten kanssa. Näet pedagogiikan ja oppimisen kokonaisvaltaisena toimintana, jossa jokainen hetki on arvokas. Sinulla on kiinnostus kehittää varhaiskasvatuksen toimintakulttuuria varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Päiväkodissa työskentelet osana moniammatillista kasvattajayhteisöä yhdessä toisten varhaiskasvatuksen opettajien, lastenhoitajien, avustajien ja erityisopettajien kanssa. Työssäsi vastaat vasun tavoitteiden mukaisesti lasten kasvatuksesta, opetuksesta ja hoidosta yhdessä muun kasvattajatiimin kanssa ja hyvässä yhteistyössä huoltajien kanssa.

Tullessasi osaksi Hämeenlinnan väkeä, saat itsellesi:
- mukavat ja osaavat työkaverit
- merkityksellisen työn ja vaikuttamismahdollisuudet
- mahdollistavan johtamisen oman urasi tueksi
- laadukkaita täydennyskoulutuksia ja mahdollisuuksia oman ammattitaitosi kehittämiseen
- laajat henkilöstölle suunnatut liikunta
- ja hyvinvointipalvelut
- vuotuisen liikunta- ja kulttuuriedun

Vakituiseen tehtävään sitoutuessasi tarjoamme sinulle lisäksi palkallisen vapaaviikon (5 päivää) pidettäväksi ensimmäisen vuoden aikana. Viikoittainen työaika on keskimäärin 38 h 15 min ja palkkaus on OVTES:n mukainen.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.7.2024 klo 23:59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä päiväkodin johtaja Tiina Henttiseen ensisijaisesti sähköpostitse tiina.henttinen@hmledu.fi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin vaadittava lakisääteinen pätevyys. Valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika on 18.06.-1.7.2024. Hakuaika päättyy 1.7.2024 kello 23.59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-varhaiskasvatus.jobilla.com/bjpfk-varhaiskasvatuksen-opettaja?locale=fi-FI