Lukkoseppä, BLC Turva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
BLC Turva rekrytoi - Lukitus- ja turvalaiteasentajia / järjestelmäasiantuntijoita Keski- ja Itä-Suomen yksiköihin

Haluaisitko liittyä osaavaan turvatekniikka-alan ammattilaisten joukkoomme ja tulla töihin Suomen suurimmalle alan toimijalle? Etsimme nyt Keski- ja Itä-Suomen alueelle oma-aloitteisia ja innostuneita lukitus- ja turvalaiteasentajia sekä turvajärjestelmäasiantuntijoita.

Olet turvatekniikka-alan ammattilainen ja sinulla on jo kokemusta alan töistä, tai kokemusta muulta soveltuvalta alalta. Sinulla on lukitus-, sähkö- tai teknisenalan koulutus tai työssä hankitut vastaavat taidot. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja omaat hyvät viestintä ja vuorovaikutustaidot niin tiimin sisällä, kuin asiakkaidemmekin suuntaan. Haluat palvella asiakkaita hyvällä asenteella ja korkea asiakastyytyväisyys kertoo työsi laadusta. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi. Vahvana tiimipelaajana otat vastuuta tiimin töistä.

Vahvistamme tiimiämme useilla paikkakunnilla ja toimipaikkasi voi sijaita Jyväskylässä, Kuopiossa, Kajaanissa, Oulussa, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä, Imatralla tai Lappeenrannassa. Hoidamme työkohteita laajalla alueella, joten työ edellyttää liikkumista. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja asentajan työssä myös työauton.

TARJOAMME
- mielenkiintoisen työn ja nykyaikaiset työvälineet
- innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin ja kollegat
- monipuoliset asiakaskohteet
- koulutus- ja etenemismahdollisuuksia
- kattavat henkilöstöedut, kuten laajan työterveyshuollon ja SmartumPlus hyvinvointiedut

ODOTAMME
- aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta
- kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia
- luotettavuutta ja nuhteetonta taustaa

Tule mukaan huippuammattilaisten tiimimme ja vastuulliseen, vahvan kasvun yritykseemme! Lähetä hakemuksesi verkkosivuiltamme 31.8.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa 22.7.2024 jälkeen Aluejohtaja Jari Soininen puh. +358401767835.

Tehtävään valitulle tehdään alalla pakollinen turvaselvitys.

BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä. Tarjoamme turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa. BLC Turva palvelee n. 500 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. Kuulumme kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on n. 90 milj €. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?06b7e0d4