Sairaanhoitajia ja lähihoitajia keikkatyöhön, Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi työ mahtavassa työyhteisössä?

Etsimme mukaan sijaisrinkiimme uusia työkavereita. Meillä on sitoutunut ja aktiivinen henkilöstö huumoria unohtamatta ja meille tärkeää luoda lämmin ja kodikas tunnelma sekä asukkaille että työkavereille.Olemme yhteisöllinen koti, jossa asukkaiden kanssa puuhastellaan paljon arjen askareiden ohella. Meille on tärkeää, että asukkaamme saavat elää oman näköistä elämää, ja he voivat vaikuttaa oman arjen kulkuun.

Pieni ja viihtyisä 9 paikkainen ryhmäkotimme vammaisille henkilöille sijaitsee laajalahdessa Espoossa paritalon puolikkaassa. Meillä on iso piha ja terassi, jossa on kiva viettää aurinkoisia kesäpäiviä ja vaikka järjestää juhlat. Jokaisella asukkaalla on oma asuinhuone omalla wc:llä ja suihkulla. Oman huoneen voi sisustaa mielensä mukaan ja luoda siitä oma turvallinen koti. Meiltä löytyy myös pieni kuntosali, jota voi käyttää sekä asukkaat että henkilökunta.

Työnkuvaasi kuuluu asukkaiden ohjaaminen ja tukeminen perushoidon lisäksi arjen asioissa ryhmäkodissa, sekä ryhmäkodin ulkopuolella. Omaisyhteistyö on meille tärkeää tiivistä ja sen toteuttaminen on yksi tärkeistä tehtävistä.

Voit olla alan opiskelija, hoiva-avustaja, lähihoitaja, tai sairaanhoitaja. Toivomme sinulta omatoimisuutta ja kykyä tarttua tilanteisiin. Lähi- ja sairaanhoitajilta odotamme voimassa olevia lääkelupatenttejä, tai valmiutta suorittaa ne 2kk sisällä.

Tehtävässä edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa sekä kokemusta vammaistyöstä.Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset.

Jäikö jokin mietityttämään? Jääskenpihan johtajana vastaan mielellään lisäkysymyksiisi puh. 040 905 2185 tai sähköpostitse hanna.vaisanen@yrjojahanna.fi

Jätä hakemuksesi tehtävään 7.7.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin.Käyn hakemuksia läpi jo hakuaikana ja teen valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Kesäterveisin Hanna
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.yrjojahanna.fi/jobs/4621912-sairaanhoitajia-ja-lahihoitajia-keikkatyohon-jaaskenpiha?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=tyopaikat.yrjojahanna.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web