Ravintolan tarjoilija, AiCan - Happy People Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjolla on osa-aikaista keikkatyötä, joka sopii hyvin esimerkiksi toisen työn tai opintojen ohelle. Etsimme osaavia tarjoilijoita ja baarityöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin asiakkaillemme ravintoloihin Jämsän Himokselle.

Himos tarjoaa mielenkiintoisia aktiviteetteja ja monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Kesällä se on isojen festivaalien sykkivä tapahtumakeskus ja talvella yksi eteläisen Suomen parhaita ja tunnetuimpia laskettelupaikkoja. Himoksen mäeltä löytyy ulkoilmaelämysten lisäksi Areena, jossa järjestetään tunnettujen artistien keikkoja lähes joka viikonloppu sekä uusi Willi Länsi-huvikeskus joka palvelee joka päivä. Himos Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla rinteiden alla kaikkien alueen palveluiden tuntumassa.

Työtä on tarjolla á la cartessa, tilaus-, kassa- ja buffatarjoilussa, baarissa ja yökerhossa. Työt painottuvat viikonloppuihin. Jos liikut Himokselle kauempaa tai painat pitkää päivää töissä, niin majoitus Himoksella saadaan järjestymään veloituksetta työpäivien välille.

Mitä tarjoamme:

Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä
Mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta
Hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit
Joustavat työajat
Kilpailukykyisen palkan

Voit olla alan kokemusta omaava huippuammattilainen tai loistavan työasenteen omaava tulokas. Arvostamme timanttisen asenteen lisäksi hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Laita hakemusta tulemaan, niin jutellaan lisää!

Lisätietoja netta@aican.fi

---

Aican Happy People Oy on kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka toimii ravintola- ja tapahtuma-alalla. Meillä voit työskennellä erilaisissa työtehtävissä ympäri Suomen. Aican Happy People maksaa kilpailukykyistä palkkaa osaamisesi mukaan, kuitenkin aina minimissään TES:in mukaisesti. Meillä työntekijä on oikeutettu työterveyspalveluihin heti ensimmäisen työvuoron jälkeen. Meidän kauttamme löydät keikkahommia, kesätöitä, osa-aikaduunia tai vakipaikan. Aican Happy People on välittämistä suurella tunteella - tosissaan, mutta ei vakavasti!

Rautainen ammattilainen tai loistavan asenteen omaava tulevaisuuden tähti:

Tervetuloa Happy Peoplen tiimiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://happyrekry.aican.fi/jobs/4621172-tarjoilijoita-ja-baaritarjoilijoita-himokselle