Suuhygienisti, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei suuhygienisti, kiinnostaisiko sinua työ korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin ja terveyden hyväksi? Työ joka vaikuttaa kauas tulevaisuuteen.

Haemme uutta työkaveria osa-aikaiseen (33h/vko) sijaisuuteen Turun palvelupisteeseemme. Työ alkaa 26.8.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää 1.12.2024 saakka.

Tehtävänkuvaasi kuuluisivat muun muassa suun terveystarkastukset, terveysneuvonta ja kiinnityskudosten hoito.

Asiakkaita työntekijämme pitävät mukavina ja hoitoonsa sitoutuneina. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta-, yö- tai viikonloppuvuoroja.

Työyhteisömme on asiantunteva sekä moniammatillinen. Turussa työskentelee neljä suuhygienistiä.

Me järjestämme tulevalle kollegallemme huolellisen perehdytyksen. Tarjoamme säännöllistä koulutusta osaamisesi kehittämiseksi. Tarjoamme myös ePassi-virike-etuuden. Meillä on kattavat työterveyspalvelut. Lisäksi järjestämme erilaista työhyvinvointia tukevaa toimintaa.

Odotamme hakijalta Suomessa laillistettua suuhygienistin tutkintoa. Voit myös olla alan loppuvaiheen opiskelija. Eduksi katsomme alan työkokemuksen sekä suomen kielen lisäksi riittävän englannin ja ruotsin kielten taidon. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme AVAINTA ry:n ja Sote ry:n välistä työehtosopimusta. Palkkaryhmä on HOB, jolloin suuhygienistin tutkinnon omaavan kokoaikaisen (38h 35min /vko) työntekijän palkkahaitari on osaamisen mukaan 2706-2931 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan mahdolliset kokemuslisät.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa alueosastonhoitaja Mervi Saarinen keskiviikosta torstaihin klo 8-12, puh 046 8769166 tai mervi.saarinen(at)yths.fi.

Jätäthän tietosi rekrytointijärjestelmämme viimeistään 3.7.2024. Haastatteluja tehdään jo hakuajalla ja tarvittaessa etäyhteyksin.

Me YTHS:llä tarjoamme opiskeluterveydenhuollon palveluja ja teemme terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyötä välittävällä ja yhdenvertaisella otteella. Takaamme laadukkaat, tasavertaiset ja saavutettavat terveydenhuoltopalvelut osaavien ammattilaisten, kohdennetun palveluvalikoiman ja digitaalisten palvelujen avulla. Huolehdimme noin 300 000 korkeakouluopiskelijan terveydestä, hyvinvoinnista ja opiskelukyvystä yli tuhannen ammattilaisen voimin 23:lla omalla palvelupisteellä eri puolilla Suomea. Tavoitteemme on rakentaa inhimillisempää työelämää ja yhteiskuntaa. Autamme jokaista onnistumaan ja saavuttamaan tavoitteensa, niin opinnoissa kuin työssäkin. Terveempi tulevaisuus rakennetaan yhdessä. Lisätietoja: www.yths.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/27956f66-b63e-478f-bf49-2b28b335da8b