Turvalaiteasentaja, BLC Turva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
BLC Turva rekrytoi - Turvalaiteasentaja Turkuun

Haluaisitko liittyä osaavaan lukitus- ja turvatekniikka-alan ammattilaisten tiimiimme ja tulla töihin Suomen suurimmalle alan toimijalle? Etsimme Turun tiimiimme tarkkaa ja innostunutta turvalaiteasentajaa.

Olet turvatekniikka-alan ammattilainen ja sinulla on jo kokemusta alan töistä, tai kokemusta muulta soveltuvalta alalta. Tehtävässä on etua lukitus-, sähkö- tai teknisen alan koulutuksesta.

Viihdyt asiakasrajapinnassa ja sinulla on hyvät viestintä ja vuorovaikutustaidot niin tiimin sisällä, kuin asiakkaidemmekin suuntaan. Haluat palvella asiakkaita hyvällä asenteella ja korkea asiakastyytyväisyys kertoo työsi laadusta. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi. Vahvana tiimipelaajana otat vastuuta tiimin töistä.

Tässä tehtävässä asennat, korjaat ja huollat asiakkaiden tiloissa sijaitsevia turvallisuuteen liittyviä laitteita ja laitteistoja. Työssäsi saat mahdollisuuden toimia mm. meriteollisuudessa toimivien asiakkaidemme parissa.

TARJOAMME
- mielenkiintoisen työn ja nykyaikaiset työvälineet
- innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin ja kollegat
- monipuoliset asiakaskohteet
- koulutus- ja etenemismahdollisuuksia
- kattavat henkilöstöedut, kuten laajan työterveyshuollon ja SmartumPlus hyvinvointiedut

ODOTAMME
- aktiivista ja ennakkoluulotonta asennetta
- kykyä suunnitelmalliseen ja itsenäiseen työskentelyyn
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia
- luotettavuutta ja nuhteetonta taustaa

Tule mukaan huippuammattilaisten tiimimme ja vastuulliseen, vahvan kasvun yritykseemme!

Lähetä hakemuksesi verkkosivuiltamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2024. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.-11.7.2024 ja 13.-14.8. välisinä aikoina Yksikönpäällikkö Joni Liukkonen puh: +358 44 561 8146.

Tehtävään valitulle tehdään alalla pakollinen turvaselvitys.

BLC Turva on turva-alan suunnannäyttäjä. Tarjoamme turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja Suomessa. BLC Turva palvelee n. 500 ammattilaisen voimin 19 paikkakunnalla Suomessa. Kuulumme kotimaiseen BLC-konserniin, jonka liikevaihto on n. 90 milj €. BLC-konsernin omistaa Savonlinnan BLC-Osuuskunta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?f0f916db