Sairaanhoitaja, määräaikainen tehtävä, psykoterap, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työ voi sisältää matkustamista Pohteen alueella eri organisaatioissa. Työ alkaa 1.8.2024 ja kestää 30.11.2024 saakka. Toteutamme vastaavan haastattelun loppuvuodesta 2025 ja mahdollisuuksiesi sekä mielenkiinnon mukaan työtehtäviä on myös tuolloin tarjolla.

Pohteen hyvinvointialueella on alkanut mentalisaatioon pohjautuvan terapian (MBT) tutkimus, jossa selvitetään MBTn vaikuttavuutta sekä potilaiden kokemusta hoidosta. Mentalisaatiolla tarkoitetaan kykyä tunnistaa ja ymmärtää omia ja toisen ihmisen tunteita, ajatuksia ja mielen sisältöjä. Tutkimuksessa analysoidaan MBTn lisäksi tavanomaisen psykiatrisen ja muun psykoterapeuttisen hoidon vaikuttavuutta. Hoidon vaikuttavuuden osalta tutkitaan muun muassa potilaan toimintakyvyn, oireiden, elämänlaadun, persoonallisuuden piirteiden, tunnesäätelyn, ja mentalisaatiokyvyn muutosta. Tutkimme myös yhteistyösuhdetta ja hoidon vaikuttavuuteen ja hoitoprosessiin liittyviä tekijöitä.

Haemme projektiin innostunutta sairaanhoitajaa, jonka tehtävinä ovat mm. toteuttaa tutkimuspotilaiden psykiatrinen haastattelu tutkimuksen lähtötilanteessa. Haastattelu sisältää diagnostisen haastattelun, oirehaastattelun ja toimintakyvyn arvion. Haastatteluun on koulutus ja ohjaus tutkimusryhmän toimesta. Mahdollisia muita tehtäviä mielenkiinnon ja tilanteen mukaan.

Eduksi katsotaan työkokemus mielenterveystyöstä ja haastattelututkimuksien toteuttamisesta potilastyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609014/fi_FI