Päätoiminen erityisopettaja (TUVA), Raision seudun koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme TUVA- tiimiimme vahvistukseksi erityisopettajaa, jonka sydän sykkii opettamiselle ja ohjaamiselle. Tiimimme on innostunut ja yhteen puhaltava porukka, jossa jokaisen on mukava tehdä töitä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Olemme töissä opiskelijoitamme varten ja rakennamme opintopolut tukemaan TUVA- opiskelijan tavoitteiden saavuttamista.

Olisitko sinä oikea henkilö opettajaksi TUVA- tiimiimme?
Haemme TUVA- tiimiimme innostunutta ja osaavaa erityisopettajaa. Arvostamme kokemusta TUVA-opettajana toimimisesta, monimuotoista kokemusta opetuksesta ja ohjauksesta sekä itsensä johtamisen taitoja. TUVA erkkaopettajana pääset opettamaan hyvin erilaisia ryhmiä. Pidämme tärkeänä, että voit opettaa erilaisia TUVA- sisältöjä ja olet kiinnostunut toimimaan opetusryhmän vastuuopettajana. Olet joustava tiimipelaaja, joka ymmärtää oman toimintansa osana kokonaisuutta. Olet valmis työskentelemään erityisopettajana myös ammattialoilla. Haluat tehdä töitä yhdessä muiden kanssa, ja sinulla on näyttöä työhön sitoutumisesta. Jos tunnistat Rasekon arvopohjan tavassasi tehdä työtä, ota rohkeasti yhteyttä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 (1150/2017) koskevien säännösten mukaisesti. Virkasuhteen ehdot OVTES:n mukaan. Koeaika on 6 kk. Raseko on vuosityöajassa. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote ja hyväksyttävä selvitys terveydentilasta.

Ammatillisen opettajan työ on antoisaa ja joustavaa, ja sinulla on säännölliset vapaajaksot, jotka antavat mahdollisuuden rentoutua ja harrastaa haluamiasi asioita. Työpaikka tarjoaa hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kasvuun!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:taru.laaksonen@raseko.fi