Osastonlääkäri, Uudenkaupungin osasto, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 8.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uudenkaupungin osastot kuuluvat yleislääketieteen osastopalveluihin, osastot hoitavat perustason sairaalapotilaita laaja-alaisesti. Uudenkaupungin osastot ovat lähisairaalan osastoja ja ne sijaitsevat Vakka-Suomen sairaalassa, jossa toimii kattavat erikoissairaanhoidon palvelut saman katon alla osastojemme kanssa.

Etsimme osastonlääkärin sijaista syksystä 2024 alkaen. Työhön kuuluu osastonlääkärin työ ja lisäksi pääset työskentelemään kotisairaalassa. Kotisairaala hoitaa sairaalatasoisia potilaita kotiolosuhteissa, potilaat voivat olla esim. infektiopotilaita tai kotisaattohoitopotilaita. Työ Uudenkaupungin osastolla ja kotisairaalassa on moniammatillista työtä parhaimmillaan; tiimiin kuuluu osastonlääkärin lisäksi sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja, kuntohoitaja, sosiaaliohjaajia, osastofarmaseutti, sihteeri ja laitoshuollon työntekijöitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme hakijat, joilla vähintään Valviran vahvistama 4. vuoden lääketieteen opintojen hyväksytty suorittaminen.

Voit olla erikoislääkäri, erikoistuva lääkäri, YEK-vaiheen kollega tai LK. Järjestämme ohjauksen osaamisesi ja oppimistavoitteittesi mukaan. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Eduksi katsotaan LL- tai soveltuvan erikoisalan EL-tutkinto.

Uudenkaupungin osastolla on koulutusoikeudet yleislääketieteen koulutukseen ja sisätautien koulutukseen ja ohjaus suunnitellaan jakson mukaan.

Lääkärikolleegiomme on loistava ja henki on erinomainen. Saat taattua tukea muilta osastonlääkäreiltämme sekä Uudessakaupungissa että koko läntiseltä alueelta lähialueilla.

Tarjoamme sinulle:
- hyvän lääkäriyhteisön
- mahdollisuuden keskustella työajoista
- henkilökohtaisesti sovitun ohjauksen koulutustarpeesi mukaan.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-04-454-24/fi_FI