Perheohjaaja, Vakka-Suomen perhetuen tiimi, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tiimissämme on avoinna perheohjaajan sijaisuus 18.2.2025 saakka. Työskentelemme Maskun, Mynämäen, Nousiaisten, Vehmaan, Laitilan, Taivassalon, Kustavin, Uudenkaupungin ja Pyhärannan alueella siten, että kullekin työntekijälle on määritetty toimipiste ja asiakkaat sijoittuvat pääsääntöisesti toimityöpisteen lähialueelle. Tiimissämme työskentelee 13 perheohjaajaa, ammatillinen tukihenkilö ja neuropsykiatrinen valmentaja. Teemme tiivistä yhteistyötä lapsiperhesosiaalityön ja lastensuojelun tiimien kanssa.

Perheohjaajana pääset tekemään suunnitelmallista ja tavoitteellista työtä lapsiperhesosiaalityön ja lastensuojelun asiakasperheiden kanssa. Perheohjaajan työ on muutokseen tähtäävää vuorovaikutustyötä, jota tehdään yhdessä perheen ja heidän verkostoidensa kanssa. Perheohjaajana teet työtä itsenäisesti ja yhdessä työparin sekä muiden ammattilaisten kanssa.

Toivomme Sinulta kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä, hyvää vuorovaikutusosaamista, asiakaslähtöisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteistä työotetta. Lisäksi arvostamme lastensuojelullista osaamista, kykyä toimia haastavissa tilanteissa sekä systeemisen työotteen tuntemusta. Valinnassa kiinnitetään huomioita työkokemuksen ja osaamisen lisäksi henkilön soveltuvuuteen haettavaan tehtävään.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi tiimin ja esihenkilön tuen, työn selkeät ja toimivat rakenteet sekä säännöllisen työnohjauksen. Pyrimme tiiminä huomioimaan aktiivisesti työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Työpisteemme sijaitsevat Maskussa, Vehmaalla, Laitilassa ja Uudessakaupungissa. Voit vaikuttaa siihen, mistä työpisteestä käsin haluat työskennellä. Voit suunnitella työaikasi itsenäisesti liukuvan työajan puitteissa. Työtehtävät edellyttävät ajoittain työskentelyä myös klo 16 jälkeen. Työtehtävien hoitamiseksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Työssä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävä edellyttää vahvaa sosiaalialan osaamista, jonka vuoksi eduksi katsotaan laillistettu sosionomi AMK -tutkinto.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-783-24/fi_FI