Sosiaaliohjaaja, Koskelan seniorikeskus, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 2765,88€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme yhtä yhteistä sosiaaliohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Koskelan seniorikeskuksen kolmeen ympärivuorokautisen hoivan yksiköön; kahteen ruotsinkieliseen yksikköön F2 ja C5 ja yhteen suomenkieliseen kohorttiyksikköön C4. Yksiköt sijaitsevat F- ja C-taloissa. Yksiköt toimivat asukkaiden pidempiaikaisina koteina.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu asukkaiden psykososiaalisen toimintakyvyn tukeminen yksilönä tai ryhmänä sekä heidän asioiden hoito etuuksien, edunvalvonnan ja asukasmaksuasioiden osalta. Tehtävä sisältää monialaista yhteistyötä sidosryhmien sekä omaisten kanssa. Sosiaaliohjaaja osallistuu mm. hoitoneuvotteluihin ja hoitaa asukasvaihtoon liittyviä asioita. Sosiaaliohjaajan tehtävät sisältävät myös yhteisön toiminnan suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa sekä asukkaiden ryhmätoimintojen ohjausta (tapahtumat ja merkityksellinen elämä).

Keskeistä yksiköidemme hoitotyössä ovat asukkaan kuntoutumisen, toimintakyvyn ja voimavarojen tukeminen, yksilöllinen ja yhteisöllinen toimintapa sekä yhteistyö omaisten kanssa.

Henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa. Arvostamme hyvää ilmapiiriä ja perehdytämme uuden työntekijän. Käytössämme on Apotti-asiakastietojärjestelmä sekä RAI-arviointijärjestelmä.

Vuoden 2024 palvelulupauksemme "yhdessä sydämellä" lähtee arvoistamme; aito kohtaaminen, elämänilo ja hyvinvoiva henkilöstö. Meille on tärkeää, että arvot näkyvät arjessamme. Uuden seniorikeskuksemme uudisrakennushanke on käynnistynyt vuonna 2023 ja odotamme innolla muuttoa uusiin tiloihin aivan tien toiselle puolelle vuonna 2027.

Työ alkaa 3.7. tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Asiointikieli on suomi, mutta asukkaiden ja omaisten kanssa keskustelu on yleensä ruotsinkielellä.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen ryhmäkotitoiminnasta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-478-24