Robottihitsaaja, BRP Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Töihin Euroopan ainoaan moottorikelkkatehtaaseen!

BRP (Bombardier Recreational Products) on maailman johtava motorisoitujen vapaa-ajan laitteiden valmistaja ja työllistää maailmanlaajuisesti noin 20 000 ihmistä, joista noin 470 henkilöä Rovaniemellä. Valmistamme Lynx- ja Ski-Doo moottorikelkkoja sekä Can-Am 6x6 mönkijöitä. BRP:n tuotevalikoimaan kuuluu Lynx- ja Ski-Doo moottorikelkat, Can-Am mönkijät, rinnakkain istuttavat mönkijät ja kolmipyöräiset ajoneuvot, Sea-Doo vesijetit.
Haemme BRP Finlandin tehtaalle Rovaniemelle robottihitsaajaa syksyn tuotantokaudelle. Työ alkaa elokuussa ja jatkuu noin tammikuun puolenväliin asti. Hitsaajalla tulee olla valmius vuorotyöhön.

Toivomme sinulta:
Kokemusta robottihitsauksesta
Soveltuvaa teknistä koulutusta
Reipasta asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja
Oma-aloitteisuutta
Eduksi katsomme:
Aikaisemman kokemuksen laitteistamme
Harrastuneisuuden teknisten laitteiden parissa

Tarjoamme sinulle työn hyvässä porukassa ja modernissa tuotantoympäristössä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä kattavat henkilöstöedut mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuja Epassin kautta ja mahdollisuuden käyttää BRP:n laitteita.
Hakemukset voit jättää 30.6.2024 asti osoitteeseen rekrytointi@brp.com. Ole kuitenkin nopea, kutsumme haastatteluun jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että työskentely BRP:llä tuotannossa edellyttää 18 vuoden ikää.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Riikka Pusa puh. 0405304397. Tavoitettavissa arkisin klo 9.00-15.00.

Hae työpaikkaa osoitteesta