Palvelupäällikkö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme palvelupäällikköä kaupungintekniikan rakentamisen osaston tekniseen tukeen työstämään ja toteuttamaan strategisia kehityshankkeita. Teknisen tuen päällikön tehtäviin kuuluu mm. kustannuslaskennan ja työnsuunnittelun sekä hankintojen johtaminen ja kehittäminen kaupunkitekniikan rakentamisen osastotasolla. Hankintojen johtaminen ja kehittäminen tapahtuu yhdessä Staran hankintakategorioiden kanssa.

Kaupunkitekniikan rakentajamme taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin - katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Rakentajamme toteuttavat haastavatkin rakenteet ammattitaidolla ja huolehtivat kaupunkielämän sujuvuudesta työmaiden ympärillä.

Tehostamme toimintaamme mm. hankintojen ja talouden seurannan osalta.

Mitä teet?

Palvelupäällikkö on osaston johtoryhmän jäsen. Palvelupäällikön tehtävässä johdat yksikönjohtajan ja kehityspäällikön kanssa KTR:n strategisia kehityshankkeita ja osallistut hankintojen kehittämiseen hankintakategorian kanssa. Olet keskeisessä roolissa uusien toimintatapojen jalkauttamisen varmistamisessa. Vastuullesi kuuluu myös vahingonkorvausvaatimusten päätösten valmistelu.

Kuka olet?

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä käytännössä osoitettua esihenkilökokemusta. Omaat vahvan käytännön kokemuksen kaupunkitekniikasta tai vastaavilta toimialoilta. Olet ollut projektiliiketoiminnassa ja olet kokenut kehitysprojektien toteuttaja. Työskentelytapasi on määrätietoinen ja tavoitteellinen. Pidät kiinni aikatauluista ja nautit yhteistyöstä muiden kanssa. Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olet sitoutunut ja tunnollinen, etkä hätkähdä pienistä. Sinulla on kiireen- ja paineensietokykyä. Eduksi luetaan kokemus julkisten hankintojen toteuttamisesta.

Edellytämme tehtävään B-ajokorttia.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan määräytyvä tehtäväkohtainen palkka on 4923,57 € kuukaudessa + mahdolliset lisät. Työsuhteen aloitus 2.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/STARA-02-7-24