Tuotantopäällikkö, JMC Engine Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
JMC Engine Oy on kone- ja laitevalmistajien järjestelmätoimittaja, jonka asiakkaina ovat kansainväliset moottori- ja laitevalmistajat. Erikoistumisalueemme on erityistä osaamista vaativien tarkkuuskoneistettujen valukomponenttien valmistaminen sarjatuotantona ja olemme yksi Euroopan johtavista valmistajista toimialalla. Liikevaihtomme on noin 20 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on noin 100. Vahvistamme organisaatiota ja haemme

Tuotantopäällikköä

Työssäsi vastaat Ruukin tehtaamme työstökeskuskoneistuksen sujuvasta toiminnasta, esihenkilötyöstä ja kehittämisestä. Osastolla työskentelee vuorotyössä 35 koneistajaa, jotka operoivat moderneja sarjatuotannossa toimivia työstökeskuksia. Osaston esihenkilönä keskeisinä vastuinasi ovat toiminnan tehokas organisointi ja koneiden käyttöasteiden optimointi sekä positiivinen ote esihenkilötyöhön. Toimit tiiviissä yhteistyössä mm. menetelmäkehittäjien sekä sorviosaston ja kokoonpano/viimeistely -osaston tuotantopäälliköiden kanssa. Esimiehenäsi toimii tuotantojohtaja.

Odotamme sinulta:
Hyvää organisointikykyä ja ihmissuhdetaitoja.
Motivoitunutta otetta vastuualueesi kehittämiseen.
Koneistustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Kehittyneen prosessiympäristön sekä kokeneen ja asiantuntevan työyhteisön tuen.
Mahdollisuuden päästä työskentelemään uusimpien teknologioiden ja työkalujen parissa.
Kattavat työterveyspalvelut, tapaturmavakuutuksen, lounas- ja virike-edun.
Ratkaisukeskeisen, kehitysorientoituneen ja vastuullisen toimintakulttuurin.

Me JMC Enginessä tehdään maailmanluokan tuotteita tinkimättömällä, mutta tärkeilemättömällä ja positiivisella otteella sekä vankalla ammattitaidolla!

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä Tuotantojohtaja Perttu Piggiltä, puh. +358 50 314 3443. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 28.7.2024 mennessä osoitteeseen: rekry@jmcengine.fi. Hakemuksen otsikoksi tunnus Tuotantopäällikkö.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:perttu.pigg@jmcengine.fi