Muu maa-, metsä- tai kalatal. erityisasiantuntija, Satafood Kehittämisyhdistys Ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 3400-4100€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Monipuolisia ruokaketjuun sekä bio- ja kiertotalouteen liittyviä hankkeita toteuttava ja asiantuntijapalveluita tarjoava Satafood Kehittämisyhdistys ry hakee täysiaikaista

BIOTALOUSASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2024-30.6.2026 Pajuarvoketjuista uutta liiketoimintaa -hankkeeseen. Hanke toteutetaan Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 -ohjelmasta JTF-rahoituksella.

Biotalousasiantuntijan tehtävänä on vastata hankkeen toimenpiteiden käytännön toteuttamisesta, kuten ekosysteemikuvauksen ja liiketoimintamallien laadinnasta, kannattavuuslaskelmista, hankkeen viestinnästä sekä raportoinnista ja maksuhakemuksista. Hanketta toteuttaa myös kiertotalousasiantuntija ja tukena ovat organisaation asiantuntijat ja hyvät yhteydet yrityksiin.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppusuoralla. Omaat ymmärryksen biotaloudesta ja liiketoiminnasta, hallitset kannattavuuslaskelmat sekä sinulla on hyvät tiedonhaku-, popularisointi- ja kirjoitustaidot. Lisäksi odotamme sinulta organisointikyvykkyyttä sekä hyviä ja monikanavaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Hyväksesi luetaan kokemus EU-rahoitteisista hankkeista ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Arvostamme joustavuutta, napakkaa työotetta ja kokemusta kehittämistyöstä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien kautta sekä laajan yhteistyöverkoston. Toimipaikka on Huittinen, mutta työjärjestelymme ovat joustavia etätyömahdollisuuksineen.

Työsuhteeseen sovelletaan Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n ja Teollisuuden ja Työnantajain keskusliiton (TT) välistä alan työehtosopimusta ja työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Paikka täytetään hankkeen rahoituksen varmistuttua. Palkka määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan 3400-4100 €.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 4.8.2024 sähköpostitse osoitteeseen satafood@satafood.net.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiertotalousasiantuntija Eeva Ylinen puhelimitse p. 044 516 3515 maanantaina 24.6.2024 ja tiistaina 25.6.2024 klo 10-16 sekä perjantaina 2.8.2024 klo 10-14.

Hae työpaikkaa osoitteesta