Kuvataiteen lehtorin viransijaisuus, Lyseon koulu, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 3299€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt Hämeenlinnan lyseon koulun kehitysmyönteiseen joukkoon kuvataiteen lehtorin viransijaista määräajaksi 1.8.2024 - 31.5.2025.

Lyseon koulussa opiskelee noin 520 oppilasta vuosiluokilla 7-9. Koulussamme on myös valmistavan opetuksen ryhmiä sekä erilaisia pienryhmiä.Kouluyhteisömme on monikielinen ja -kulttuurinen. Työyhteisömme vahvuutena on hyvä yhteishenki, ammatillisuus ja kannustava ilmapiiri.

Lyseon koulu sijaitsee Verkatehtaalla Hämeenlinnan kulttuurikeskuksessa. Verkatehtaan yhteistyökumppanit mm. lastenkulttuurikeskus ARX, Sibelius-opisto, Hämeenlinnan Teatteri, YLE Häme, elokuvateatteri BioRex sekä taidemuseo tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaiselle yhteistoiminnalle. Verkatehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, juna- ja linja-autoasema ovat ihan lähellä.Oppilaitoksessamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tarjoamme sinulle täydennyskoulutusta sekä mahdollisuuden osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin, hyvän opetusteknologian, työyhteisön ja esihenkilöiden tuen työhösi sekä ison työnantajan monipuoliset edut, esimerkiksi erilaiset liikuntamahdollisuudet. Palkkaus on 3299€/kk.

Kiinnostuitko?Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.7.2024 klo 23:59.

Mikäli haluat jutella tehtävästä tarkemmin, vastaa rehtori Pasi Seila virka-aikana kysymyksiisi puhelimitse: 040-592 30 38 tai sähköpostitse: pasi.seila@hmledu.fi

Viran kelpoisuusehtona on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Valitun henkilön tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskenteleviltä rikostaustan selvittämiseksi.Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia joustavien opetusjärjestelyjen kehittämiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi edellytämme taitoa ja/tai kokemusta monipuolisesta arvioinnista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta sekä joustoa arjen muuttuvissa tilanteissa.Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen yläkouluikäisten nuorten kanssa toimimisesta sekä vahvan kiinnostuksen opetuksen ja yhteisöllisen toimintakulttuurin kehittämiseen. Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 17.6.-1.7.2024. Hakuaika päättyy 1.7.2024 klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-sivistys-ja-hyvinvointipalvelut.jobilla.com/bjotc-kuvataiteen-lehtorin-viransijaisuus-lyseon-koulu?locale=fi-FI