Service Engineer, TKF Power Quality Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 2.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme TKF:n energiseen tiimiin Tampereelle Service Engineeriä. Tässä tehtävässä pääset hoitamaan sähkönlaadun mittauksia asiakkaillamme, niin teollisuudessa, infrakohteissa kuin rakennuksillakin. Lisäksi pestiin kuuluu TKF:n laitteiden käyttöönotot, kompensointi- ja suodastuslaitteiden huollot sekä korjaukset. Tämän roolin myötä pääset osallistumaan aktiviisesti TKF:n service-liiketoiminnan kehitykseen. Mielenkiintoinen tehtävä siis tarjolla!

Sinua odottaa Kaapelikadulla mukava työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki. Meillä ympäriltäsi löydät ammattitaitoisia kollegoita, joiden kanssa opit joka päivä uutta ja pääset kehittämään toimintaa. Mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi saat meiltä hyvä työsuhde-edut, sillä ulottuvillasi ovat muun muassa hyvinvointietuus, työsuhdepyöräetu ja kattavat työterveyshuollon palvelut.

Voisitko siis olla uusi työkaverimme? Ihan varmasti kyllä, jos taskustasi löytyy sähkövoimatekniikan tutkinto tai jos olet hankkinut vastaavaa kokemusta aiemmissa tehtävissäsi. Arvostamme kokemusta sähköasennuksista, mittauksista tai sähkölaitteiden huollosta teollisessa ympäristössä. Tehtävä on liikkuvaa sorttia, joten matkustusvalmius on tarpeen. Pääset kuitenkin itse vaikuttamaan omaan aikatauluusi. Tehtävässä on tarpeen tuottaa kielellisesti ja teknisesti laadukkaita asiakasraportteja, joten omaat hyvät kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Jos hommat hoituvat ruotsiksi, niin se on huikea etu!
Arvaa miksi meille kannattaa tulla töihin? Meillä on pienen yrityksen ketteryys, mutta ison talon edut. Työ on meillä merkityksellistä, ja teemme sen ammattitaitoisesti pilke silmäkulmassa!

Tehtävästä antaa lisätietoja . alkaen myyntijohtaja Teemu Lindgren, teemu.lindgren@tkf.fi, +358 40 575 9800.

Rekrytointimme on avoinna 2.7.2024 asti, mutta älä suotta epäroi laittaa hakemustasi heti!

TKF Power Quality Oy kuuluu Arnon-konserniin, ja yhtiön juuret ovat vuodessa 2000. Olemme loistehon kompensoinnin asiantuntija ja asiakkaidemme kumppani sähkönlaatuun liittyvissä kysymyksissä toimistorakennuksista teollisuuteen ja tuulipuistoihin. Ratkaisujamme on käytössä tuhansissa kohteissa toimistorakennuksista teollisuuteen. Tuotantoyksikkömme sijaitsee Tampereella, josta takaamme nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ja Itämeren alueelle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://arnon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=141