Verhoilija, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua työskennellä puualan yrityksessä? Onko sinulle oma työnjälki kunnia-asia?

Hae verhoilijaksi!

Millainen työ on kyseessä?

Etsimme asiakkaallemme Lahteen verhoilijaa. Työtehtäviin kuuluu mm. huonekalumallikappaleiden suunnittelu, kaavoitus ja valmistus sekä myös muut verhoilutyöt. Työ on määräaikainen ja asiakasyrityksellä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää omaa osaamistasi.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii henkilölle, jolla on aikaisempaa kokemusta verholijan työstä. Tartut työhön oma-aloitteisesti sekä olet tottunut fyysisesti raskaaseen työhön. Työkielenä on suomi. Sinulla pitää olla vuorotyövalmius. Työt alkavat syksyllä elo-syyskuussa sopimuksen mukaan.

Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa hakea, jos haluat vakaan työsuhteen, kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Lisäksi asiakkaalla on hyvä työilmapiiri. Aluksi työllistyt Henkilöstöpalvelu Heimon kautta neljä kuukautta määräaaikaisena ja kun olet näyttänyt osaamisesi, sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Tässä työssä palkkasi on puusepän TES:n mukainen. Palkka kuitenkin määräytyy sinun osaamisesi ja aikaisemman kokemuksen perusteella.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi, puh. 044 777 5102.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://heimo.likeit.fi/apply/36794093