Sairaanhoitaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja! Etsitkö työpaikkaa keskeiseltä sijainnilta Helsingistä? Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivapalvelukeskus Tilkkaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Maksamme tehtävästä 2000€ rekrytointibonuksen sekä kuukausipalkan lisäksi saatavuuslisää 211,34€/kk.

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivapalvelukeskus Tilkka työpaikkana

Hoivapalvelukeskus Tilkka koostuu pienryhmäkodeista, joissa asuu ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevia ikäihmisiä. Sinua me tarvitsemme takaamaan asukkaillemme turvallisen ja mielekkään arjen, sekä tuomaan omaa ammattitaitoasi Tilkan toiminnan kehittymisen tueksi.

Tilkassa työskentelee moniammatillinen työyhteisö, joka koostuu hoitohenkilökunnasta, avustavista työntekijöistä, virikeohjaajista, fysioterapeutista, tiimiesihenkilöistä ja yksikön johtajasta. Meillä on selkeät toimintaohjeet, annamme palautetta toisillemme ja kehitämme toimintaa yhdessä.

Tutustu kotimme arkeen lisää sivuiltamme: Hoivapalvelukeskus Tilkka!

Työpäiväsi sairaanhoitajana meillä

Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden hyvästä hoidosta huolehtiminen sekä hoitotyöhön osallistuminen yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat sairaanhoidolliset tehtävät, asukaslähtöinen kohtaaminen ja asukkaiden auttaminen päivän aikana, läsnäolo ja omahoitajuus, asukkaiden aktivointi arjessa sekä lääkehoidon turvallinen toteuttaminen.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Tehtävässä edellytämme

sairaanhoitajan tutkintoa
 voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
B1-tason suomen kielen taitoa
lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle määräaikaisesti saatavuuslisää 211,34€/kk.

Maksamme sinulle myös 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 15.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: palveluasiantuntija Sirpa Laukala puhelimitse 050 5363024 tai sähköpostitse sirpa.laukala@esperi.fi

Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4615730-sairaanhoitaja-hoivapalvelukeskus-tilkka