Tuntiopettaja (päätoiminen), liiketoiminta, Jyväskylän Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ammattiopisto Gradiassa olet osa Suomen suurimpiin kuuluvaa toisen asteen ammatillisen koulutuksen yhteisöä.

Työtehtäviisi kuuluvat liiketoiminta-alan monipuoliset opetus- ja ohjaustehtävät. Opetus tulee olemaan liiketoiminnan perustutkinnon sisällöissä painottuen aluksi asiakaspalveluun ja myyntiin liittyviin tutkinnonosiin. Työhön sisältyy myös opiskelijoiden henkilökohtaistamiseen, ryhmänohjaukseen ja työelämässä järjestettävän koulutuksen ohjaukseen liittyviä tehtäviä sekä edellä mainittuihin liittyviä kehittämistehtäviä.

Toimimme yhdeksällä kampuksella Jyväskylässä, Jämsässä ja Lievestuoreella. Tehtävän ensisijainen toimipaikka virkasuhteen alkaessa on Harjun kampus Jyväskylässä, mutta opetusta voi olla myös muilla Ammattiopisto Gradian kampuksilla.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Eduksi katsomme monipuolisen ja ajantasaisen liiketoiminta-alan käytännön työkokemuksen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kehittävää työotetta, työelämä- ja verkostoyhteyksiä sekä hyvää organisointikykyä. Arvostamme myös ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja verkkopedagogiikan osaamista sekä kykyä opettaa monipuolisesti liiketoiminnan perustutkinnon eri tutkinnonosia.

Etsimme yhteisöömme Sinua, joka työskentelet arvojemme mukaisesti:
-arvostaen,
-rohkeasti,
-vastuullisesti,
-yhdessä.

Tarjoamme sinulle:
-mukavan työyhteisön ja tukea työssä onnistumiseen
-mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen
-kattavat työterveyspalvelut Terveystalossa
-vuotuisen liikunta- ja kulttuuriedun, ryhmäliikuntatunteja ja oman kuntosalin käyttömahdollisuuden
-kuntovalmentajan palvelut
-edullisen henkilökuntalounaan opiskelijaravintoloissamme
-alennuksen Jyväskylän liikenteen Linkki-kuukausilipusta

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen OVTES Osio C mukaan. Soveltuvan kk-tutkinnon suorittaneen kokoaikaisen, kelpoisen tuntiopettajan tehtäväkohtainen palkka on 3309,60 euroa/kk - 4264,54 euroa/kk perustuen olennaisen työkokemuksen pituuteen. Lisäksi maksetaan rekrytointilisää 96,83 euroa/kk. Lisäksi kaikissa tehtävissämme on mahdollisuus enintään 10 % henkilökohtaiseen lisään.

Tehtävässä noudatetaan vuosityöaikaa. Tehtävässä on viiden (5) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi.

Tule tekemään astetta parempaa tulevaisuutta!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608952/fi_FI