Rakennusautomaatiosuunnittelija, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt vakavaraiselle asiakasyrityksellemme rakennusautomaatiosuunnittelijaa Helsinkiin. Tulet työskentelemään niin korjaus- kuin uudispuolen hankkeissa. Suunnittelutyön ohessa tulet olemaan tiiviissä yhteistyössä myös asiakkaiden kanssa.

Työskentelet yhdessä insinööri- ja suunnittelutiimin kanssa varmistaen, että automaatiojärjestelmät vastaavat asiakkaiden tarpeita ja toimivat tehokkaasti. Työtehtävissäsi vastaat rakennusautomaatiojärjestelmistä suunnittelu-, rakennus- ja ylläpitovaiheiden osalta.

Hakijoilta edellytämme:

Tehtävään soveltuva koulutus esim. rakennustekniikan koulutus, insinööri tai DI-tutkinto
     AutoCAD:in käyttökokemusta
     Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa
     Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (huomioimme myös aloittelevat)

Hakijoille tarjoamme:

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
     Kattavan perehdytyksen
     Mielenkiintoiset työtehtävät
     Hyvät puitteet kehittyä alalla

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen prorekrytointi@henkilostomestarit.fi otsikolla Rakennusautomaatiosuunnittelija. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Käy katsomassa työntekijävideomme suorarekrytoinnista

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/10113517