Ammattitaitoinen CNC-koneistaja Sieviin, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa Sievin alueelle. Työ on 2-vuorotyötä. Työt alkavat vuokratyösuhteella, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään CNC-sorveilla ja- työstökeskuksilla. Hakijoilta toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kokemusta Siemens tai Fanuc-ohjelmoinnista.

Hakijoilta toivomme:

CNC-koneistajan työkokemusta sekä jyrsinnästä että sorvauksesta
     Kokemusta ohjelmoinnista sekä asetusten vaihdosta
     Kuvanlukutaitoa
     Hyvää asennetta työtä kohtaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/15594911