Huoltoasentaja LVI, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 3.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme etsii LVI-Huoltoasentajaa vaihtuviin kohteisiin uudenmaan alueella. Työkohteisiin siirrytään yrityksen työautolla, joten hakijalta edellytämme B-ajokorttia. Työpäivät aloitetaan Järvenpään toimipisteestä.

Työ on itsenäistä, joten tämän takia edellytämme noin viiden vuoden kokemusta asentajan tehtävistä. Mikäli sinulla on lyhyempi kokemus huoltoasentajan tehtävistä, niin älä epäröi silti hakea! Työnkuvan takia vaadimme hakijalta hyviä asiakaspalvelutaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä asiakaslähtöistä työskentelytapaa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme hakijalta:

Voimassa olevia ammattipätevyyksiä
     Alan tutkintoa
     Asiakaslähtöisyyttä
     B-ajokorttia
     Sujuva suomen kielen taitoa

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

Kilpailukykyisen palkkauksen
     Kaikki työhön tarvittavat varusteet
     Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen
     Kannustavan työympäristön

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan avointa paikkaa mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/8882589