Palomies, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 12.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tällä hetkellä palomiehiä toiminta-alueemme eri työpisteille. Meille on helppo tulla, mutta vaikea lähteä.

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen pelastustoimintaan, ensihoitoon sekä onnettomuuksien ehkäisytyöhön tekemällä valistus- ja neuvontatehtäviä. Tarjoamme sinulle modernit henkilökohtaiset varusteet ja pelastuskaluston.

Pidämme itsensä kehittämistä tärkeänä osa työtä. Meillä on erilaisia mahdollisuuksia erikoistua, kuten sukeltajaksi ja venemieheksi, jonka vuoksi meillä viihdytään. Esimiestyöhömme panostetaan kouluttamalla esimiehiä jatkuvasti, jotta sinulla olisi mahdollisimman hyvä tuki työllesi. Alueellemme rakennetaan myös uusia paloasemia, jotka mahdollistavat laajan paloasemaverkoston työskennellä Länsi-Uudellamaalla.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, Palomiehentie 1, 02750 Espoo

Työaika: Poikkeusluvan mukainen vuorokausirytmi, 42 tuntia viikossa.

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Päätoimiselta pelastustoimintaan osallistuvalta miehistöltä vaadittava kelpoisuus.(Pelastuslaki 2011/379 57§)

Tehtävässä edellytetään:
BC-luokan ajokorttia, joka on voimassa, sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Palomieheltä vaaditaan tehtävän edellyttämää savusukelluskelpoisuutta. Savusukelluskelpoisuuden vaatimukset Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella:
1. Firefit indeksi tulee olla vähintään 3,0
2. Hapenottokyvyn molemmat arvot tulee olla tasolla 3 eli vähintään 3,0 l/ min ja 36,00 ml/kg/min

Savusukelluskelpoisuus on todistettava hyväksytyllä Firefit-testituloksella, joka on voimassa.

Firefit-testin voi korvata pelastusopistossa tehdyllä testillä, joka on alle vuoden vanha.

Viran koeaikana on läpäistävä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen savusukelluskelpoisuuden kuntovaatimukset. Testit suoritetaan pelastuslaitoksen toimesta.

Mikäli hakija ei ole tällä hetkellä palomiehen työssä, on Firefit-testin oltava alle vuoden vanha. Testin suorittamisesta voi olla yhteydessä lisätietojen antajaan.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen ja huumausainetestaukseen.

Arvostamme:
Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.
Laaja-alaista osaamista, niin pelastustoimesta kuin muilta aloilta ja kokemusta perustason ensihoitajana toimimisesta sekä molempien kotimaisten kielten osaamista.
Ikään suhteutettu erinomainen fyysinen suorituskyky katsotaan eduksi virkaan valittaessa.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-02-11-24/fi_FI