Kirjanpitäjä, Suupohjan Seutupalvelukeskus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme täydennystä asiantuntevaan taloushallinnon tiimiimme. Mikäli koet taloushallinnon tehtävät omaksesi ja sinulla on kiinnostusta kehittyä niiden parissa, meillä on paikka juuri sinulle.

Haemme kirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Kirjanpitäjä työskentelee monipuolisissa tehtävissä osana 14 hengen tiimiä. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat kuntaorganisaation kirjanpidon itsenäinen hoitaminen, tilinpäätöksen (myös konsernitilinpäätöksen) laadinta, talousraportointi sekä muut taloushallinnon asiantuntemusta vaativat tehtävät. Etsimällämme henkilöllä on soveltuva taloushallinnon koulutus (esim. merkonomi, tradenomi). Työ ei ole päivittäisten rutiinien toistamista, vaan tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön lisäksi mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on käytössä joustava työaika sekä mahdollisuus hybridityömalliin.

Olethan oma-aloitteinen ja omaat aktiivisen otteen työntekoon. Odotamme sinulta sujuvia it-taitoja, pitkäjänteisyyttä, joustavuutta, kokonaisuuksien hallintaa sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. Toimithan luontevasti myös asiakasrajapinnassa. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Suupohjan Seutupalvelukeskus Oy on kuntaomisteinen yhtiö, jonka toimialaan kuuluvat ICT-alan palvelut, talous- ja henkilöstöhallinnon tilitoimistopalvelut sekä näihin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, koeaika 6 kuukautta. Palkkaus ja työehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hanna.haavisto@seutupalvelukeskus.fi