Terveyskeskuslääkäri, Kotisairaala, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 12.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Helsingin Kotisairaalan lääkärinä hoidat kotona asuvia potilaita, jotka saavat joko palliatiivista eriyistason hoitoa tai akuuttien sairauksien hoitoa määräajan. Monipuolinen potilasjoukkomme antaa sopivasti haasteita ja moniammatillinen tiimimme riittävästi tukea. Riippuen kokemuksestasi voit osallistua myös palliatiivisen poliklinikan työhön potilasvastaanotoilla.

Pallaitiivinen hoito ja akuuttien, useimmiten infektiosairauksíen hoito, muodostaa suuren osan työn medisiinisestä sisällöstä, mutta joukkkoon mahtuu myös harvinaisempiakin sairauksia, joiden hoitoon osallistutaan. Teemme palliatiivisia punktioita (pleura ja askites) kotona mobiiliultraäänilaitteen avulla ja opetamme toimenpiteen teon.

Kotikäynnit rytmittävät työpäivän ja kotisairaalan yksikössä kollegoiden kanssa sovitaan päivän työnjako aamuisin. Iltapäivät ovat yleensä toimistoaikaa. Toimimme tällä hetkellä kolmessa kotisairaalapisteessä (Hki Itä, Etelä ja Pohjoinen) ja palliatiivisella poilklinikalla (Suursuolla) .
Kollegoissa on monen eri erikoisalan osaajia. Kotisairaalan moniammatilliseen tiimiin kuuluu sairaanhoitajien lisäksi myös psykologit. Lääkäreiden työnohjaus on järjestetty. Työssämme voit suorittaa mm. pätevöitymistä palliatiiviseen erityispätevyyteen (edellyttää hyväksymistä erityispätevyyskurssille) tai erikoistumispalvelua esimerkiksi yleislääketieteeseen (YEK-jakso) tai geriatriaan.

Tule työhön kehittyvään kotisairaalaan, viemme hoidon potilaiden luokse !

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.
 Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.
 Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
 Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
 Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta 741/2023, 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kiinnostuksen tai kokemuksen palliativiisesta hoidosta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-03-458-24