Sosiaalityöntekijä, Etelän aikuissosiaalityö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Palkkaus: 3988,25€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosiaalityöntekijää etelän aikuissosiaalityöhön ajalle 8.7.-31.12.2024.

Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijä työskentelee yli 30-vuotiaiden asiakkaiden parissa. Sosiaalityöntekijä toimii erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden omatyöntekijänä. Tehtäviin kuuluu asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, toteuttaminen ja seuranta sekä yhteistyö asiakkaan mahdollisten verkostojen ja muiden yhteistyökumppanien kanssa. Suunnitelmallista työskentelyä toteutetaan terveys- ja hyvinvointikeskuksen ydinprosessien mukaisesti. Sosiaalityöntekijä tekee asiakkailleen täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätöksiä.

Tiimiimme kuuluu 5 sosiaalityöntekijää, 11 sosiaaliohjaajaa ja johtava sosiaalityöntekijä. Työpiste sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa. Terveys- ja hyvinvointikeskuksessa tarjotaan työikäisille asiakkaille laajasti sosiaali- ja terveyspalveluja. Asiakastyötä tehdään sovittujen yhteisten ydinprosessien mukaisesti. Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus on avoinna klo 7-20, joka mahdollistaa asiakkaiden palvelutarpeisiin vastaamisen tarvittaessa myös klo 16 jälkeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehdot:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi henkilöllä, joka suorittaa sosiaalityöntekijän tutkintoon johtavaa koulutusta ja joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö-, tiimi- ja vuorovaikutustaitoja niin asiakastyössä kuin tiimityöhön perustuvassa työyhteisössä ja verkostotyössä. Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, paineensietokykyä, joustavuutta sekä kiinnostusta aikuissosiaalityön kehittämiseen.

Luemme eduksi aiemman työkokemuksen aikuissosiaalityöstä sekä työskentelystä terveys- ja hyvinvointikeskuksen ydinprosessien mukaisesti, Helsingin palvelujärjestelmän hyvän tuntemuksen sekä asiakastietojärjestelmä Apotin hallinnan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-449-24