Lähihoitaja vuorotteluvapaan sijaisuus, Kotihoito, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Palkkaus: 2589,54€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitajan tehtävä sijoittuu kotihoitoon, Lappeenranta Läntiseen yksikköön. Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 1.8.2024-26.1.2025.

Henkilön tulee täyttää TE-toimiston vuorotteluvapaan sijaisen ehdot:

- Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
- Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Lähihoitajan työ kotihoidossa sisältää monipuolisia työtehtäviä, aina perushoidosta vaativampiinkin hoitotoimenpiteisiin. Perehdytämme uudet työntekijät työtehtäviin ja tuemme ammatillista kehittymistä, joten mikäli sinulla ei aiempaa kokemusta kotihoidosta olisikaan, se ei ole uhka vaan se on mahdollisuus. Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta, apua ja tukea on aina saatavilla ympärillä olevasta moniammatillisesta tiimistä.

Kotihoidon työ on juuri sinulle, joka toivot työltäsi vaihtelevuutta, pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta myös tiimityöskentely on sinulle luontevaa. Ajattelemme kotihoidon työn olevan kuin joukkuelaji, jossa jokaisen yksilöllinen vahvuus ja panos mahdollistaa yhteiseen tavoitteeseen pääsemisen. Kapteeni joukkueestamme löytyy jo, olisitko sinä meidän uusi lukkari, pesävahti vai kenties jokeripelaaja?

Yksikkömme on kehittämismyönteinen ja panostamme yhteiseen ideointiin, toteutukseen ja jatkuvaan parantamiseen. Toimimme moniammatillisissa tiimeissä, jossa jokaisen osaamista hyödynnetään asiakkaan laadukkaan hoidon takaamiseksi sekä jokaisen tiimin jäsenen osaamisen kehittämiseksi. Huumori, avoimuus, tasa-arvo ja yhteistyö ovat toimintaamme ohjaavia arvoja. Hyödynnämme yksikössämme teknologiaa aktiivisesti, jonka käyttöön opastamme ja mahdollistamme osaamisen kehittymisen. Hae rohkeasti ja tule osaksi nuorekasta työyhteisöämme!

Kotihoito Lappeenranta Läntisen alue on maantieteellisesti laaja. Työ alueellamme on liikkuvaa Lappeenrannan Läntisellä asuinalueella kuin myös maaseutumaisemissa.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja/perushoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti. Otamme huomioon valinnassamme myös loppuvaiheen ja valmistumassa olevat lh-opiskelijat.

Tehtävässä edellytämme voimassa olevaa ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta. Yksikössämme on käytössä myös pidemmän matkan ajoon kulkuneuvoja työnantajan puolesta. Lähialueella on mahdollisuus kulkea myös ilman autoa. Edellytämme myös voimassa olevia Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vaatimusten mukaisia lääkelupia, jotka on mahdollisuus suorittaa yksikössä tarpeen mukaan.

Tehtävässä edellytetään myös Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkelupaa. Tarvittaessa lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössämme.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on 2-vuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Tehtävään valittavan on esitettävä iäkkäiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (741/2023 28 §) mukainen rikosrekisteriote.

Työsuhteen alussa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa, tai enintään puolet työsuhteen kestosta riippuen työsuhteen aloitusajankohdasta.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä sekä haluamme kuulla sinusta enemmän.

Haastattelut toteuteaan viikolla 27.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/610498/fi_FI