Laser operoija, Värväämö Group Oy, Värväämö Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Operaattori laserkoneiden käyttöön vakituisesti ja pitkäaikaisesti.
Tässä on monipuolinen ja kokonaisvaltainen tehtävä auki!

Työtehtävissä pääset laserkoneita käyttäen leikkaamaan ja lävistämään. Laserkäytön lisäksi pääset trukkia käyttäen siirtämään tarvittavat raaka-aineet työpisteelle sekä huolehtimaan myös valmiiden tuotteiden varastoinnin. Työtehtävissä tarvitset normaalit it-taidot sillä raportoimme työvaiheiden välissä tuotannon kulkua sekä tuotettujen määrää toiminnanohjausjärjestelmäämme.

Näissä tehtävissä pääset suunnittelemaan itse työjärjestykseksesi sekä tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Työssä tärkeää on laadukas lopputuote, joten laadun tarkkailua pääset tekemään kaikkien työvaiheidesi aikana. Raportointi ja työskentelykieli on meillä suomi.

Työntekijältä edellytämme kokemusta tuotantokoneiden kanssa työskentelemisestä. Tasolaserin kanssa työskenteleminen on ehdottomasti plussaa! Odotamme kykyä suunnitella omaa työtäsi sekä itsenäistä työotetta osana tuotannon tiimiämme.

Työaika meillä on maanantaista perjantaihin 2-vuorotyössä klo 6-14 ja 14-22. Palkkaus sopimuksen mukaisesti. Työehtosopimus työsuhteen taustalla on metallialan työehtosopimus.

Mikäli kiinnostuit laitathan hakemuksen meille järjestelmäämme. Käymme niitä läpi jo hakuaikana, sillä työt on mahdollista aloittaa heti.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa 18.6. alkaen Wilma arkisin klo 9-15 numerosta 040 168 6190.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472317/application/basic