Kahvilatyöntekijä, Worker Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 5.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Töitä tarjolla reippaalle kahvilatyöntekijälle Tampereella!

Etsimme asiakkaallemme aurinkoista sekä asiakaspalveluhenkistä KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Tampereella sijaitseviin kahviloihin, toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kahvilatyöntekijänä työnkuvaansi kuuluu asiakaspalvelu, kassatyöskentely, siisteyden ylläpito ja kahvilan yleiset työtehtävät sekä vitriinituotteiden valmistus. Työssä menestyäksesi et tarvitse alan koulutusta, tärkeintä on huippu asenne!

Töitä on tarjolla 60h/3vko ja muista toimipisteistä on mahdollisuus lisätä tunteja.

TYÖSSÄ VAADITAAN:

Sujuvaa suomen kielen taitoa
     Hygieniapassia, anniskelupassi katsotaan eduksi
     Halua tuottaa hyvää asiakaspalvelua sekä reipasta asennetta
     Omatoimista asennetta tarttua työtehtäviin itsenäisesti
     Aikasempaa kokemusta, koska työtä tehdään paljon itsenäisesti

TARJOAMME SINULLE:

TESin mukaisen tai sitä paremman palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan
     Vähintään 60h/3vko
     Mukavan työympäristön
     Oman Workerin yhteyshenkilön, joka tukee kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa

HAE TÄTÄ TYÖTÄ!

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla hakupainiketta. Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä hakemuksesi pian! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit. Lisää tietoa tästä työstä ja muista Tampereen alueen työmahdollisuuksista saa arkisin 9-14, Riku Paukku, riku.paukku@worker.fi, 040 134 6166

MIKSI TÖIHIN WORKERILLE?

Worker on kotimainen henkilöstöpalvelualan konkari, joka yhdistää työnhakijat ja työpaikat tehokkaasti. Workerin kautta löydät työ- ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja vaivattomasti. Me etsimme jatkuvasti uusia osaajia ympäri Suomea!

Reiluus on meille sääntö, ei poikkeus. Arvostamme aidosti työntekijöitämme ja maksamme TESin mukaista tai sitä parempaa palkkaa, joka tulee aina ajallaan. Toimitamme laadukkaat työvarusteet, tarjoamme etuja työntekijöillemme ja tuemme kaikissa työelämän ja elämän kiemuroissa.

Aiomme tulevaisuudessakin olla luotettava työnantaja yli tuhannelle työntekijällemme ja toimimme rekrytoijana ja työsuhteessa työnantajana aina arvojemme mukaan - joustavasti, luotettavasti ja oikeudenmukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/65044539