Neuvolalääkäri, perhekeskuksen lääkäripalvelut, L, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työ on kliinistä potilastyötä lasten- ja äitiysneuvolassa, sisältäen terveystarkastuksia, lisäkäyntejä, konsultaatioita ja monialaista yhteistyötä asiakkaidemme asioissa. Pääset osaksi työyhteisöä, johon kuuluu seitsemän neuvolalääkärin lisäksi koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä lasten erityisvastaanotoilla lastenpsykiatrian ja lasten kehityksellisten asioiden parissa työskenteleviä kollegoita. Lisäksi työnkuvaan liittyy paljon yhteistyötä myös neuvolan terveydenhoitajien kanssa. Halutessasi työnkuvaasi voidaan sisällyttää myös koulu- tai opiskeluterveydenhuollon tai lasten erityisvastaanottojen työtä. Työaikaliukuma mahdollistaa jouston työajoissa. Osa-aikatyö on mahdollinen. Kokouksista ja koulutuksista osa on kaikkien yhteisiä, ja osa suunnattu erikseen neuvolalääkäreille. Lääkärit viihtyvät hyvin työssään ja yhteishenki lääkäreiden kesken on erinomainen.

Lääkäreillä on säännölliset kokoukset, työnohjaus on järjestetty. Kouluttautumiseen kannustetaan, ulkopuolisiin koulutuksiin on mahdollisuus osallistua, ja lisäksi järjestetään sisäisiä koulutuksia lääkäreiden toivomista aiheista.

Työpisteet sijaitsevat Espoon alueella, jossa toimii 11 äitiys- ja lastenneuvolaa sekä keskitetty ajanvaraus- ja neuvontayksikkö. Neuvolatoiminnan lääkäripalvelut organisoidaan yhteistyössä terveysasematoiminnan kanssa. Lastenneuvolassa on käytössä ns alueneuvolamalli, jossa erityisosaamista vaativat asiakkaat ohjataan kokeneemmalle lääkärille, joka myös toimii konsulttina. Äitiysneuvolassa lisäksi erikoissairaanhoidon lääkärikonsultaatio toimii neuvolan yhteydessä.

Työpaikan nimi ja osoite: Neuvolan lääkäripalvelut, Perhekeskuksen lääkäripalvelut, Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen palvelualue, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue.
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen ja virkasuhteinen. Valitulla on 6 kk koeaika.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu lääkäri ja lupa toimia tehtävässä ilman toimintarajoituksia

Tehtävässä edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomenkielentaitoa. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen. Kokemus lasten ja perheiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-303-24/fi_FI