Etämyyjä DNA Vaasa, DNA Kauppa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei!

Sinä urasi alussa oleva innokas oppija tai jo monessa sopassa marinoitunut ammattilainen, meillä on tarjota sinulle seuraava askel syksylle!

Vakaus, turvallisuus ja oppiminen - näistä kulmakivistä DNA muodostuu

DNA:n etämyyntikeskuksissa työskentelee myynnin ammattilaisia sekä tiensä myynnin parissa juuri aloittaneita. Etsimme uusia etämyyjiä aloittamaan matkansa kanssamme DNA:lla, yhteisellä menestyksen tiellä.

Kukaan ei ole seppä syntyessään ja tämän me ymmärrämme. Olemme suunnitelleet kehitystäsi varten Uuden myyjän polku -ohjelman. Ohjelman aikana kehitämme tietojasi ja taitojasi pikkuhiljaa ja ilman tulospaineita. Etenemme kanssasi pienin askelin oppimistavoitteita eteenpäin, valmennamme, harjoittelemme, autamme. Tarjoamme näin turvallisen ja inspiroivan ympäristön tehtävään perehtymiselle ja ensimmäisen kuuden kuukauden aikana tulet rakentamaan vakaan perustan urallesi DNA:lla.

Etämyyjänä pääset tarjoamaan DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin, asiakkaan tarpeista riippuen. Myyntitaitojen valmennuksen lisäksi saat kattavan perehdytyksen palveluihimme sekä näköalapaikan kansainvälisen yrityksen toimintaan ja tarjoamiin urakehitysmahdollisuuksiin.

Työaika ja palkkaus

-Työtä voi tehdä joko 30 tuntia viikossa (6h työpäivät) tai 37,5 tuntia viikossa (7,5h työpäivät). Työaika on pääosin arkisin 8-18 välisenä aikana. Satunnaisesti tehdään myös lauantai- ja iltavuoroja. Uudistetun vuoromallimme avulla vapaa-aikasi painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.
   -Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, ja tienaat aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 12,04 €/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa kuitenkin huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot, keskipalkan ollen noin 20 €/h eli 2500 €/kk, 6h päivillä.
   -Lisäksi alkuperehdytyksen jälkeen (n. 2kk työsuhteen alusta) työntekijällä on mahdollisuus etätöihin!
   -Seuraava aloituspäivä on lyöty lukkoon: 5.8.!

Tule sellaisena kuin olet!

Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin! Tule siis sellaisena kuin olet, kunhan asenne on kohdallaan. Edellytämme hakijoilta kuitenkin nuhteetonta taustaa.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66598665c12870001d2fc059