Kokki, Päiväkotiyhdistys Väripilkku ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Päiväkotiyhdistys Väripilkku ry hakee luotettavaa, reipasta, huumorintajuista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää keittiöalan ammattilaista emännäksi Väripilkun päiväkotiin vakituiseen työsuhteeseen 29.7.2024 alkaen!

Väripilkun päiväkoti on pieni, kodinomainen ja lämminhenkinen yksityinen päiväkoti Tampereella. Vanhassa huvikummussa vilistää 40 iloista ja touhukasta lasta. Lapsia opettaa ja hoitaa ammattitaidolla ja sydämellä seitsemän kasvatusalan ammattilaista. Tähän joukkoon tarvitsemme nyt mielellään leipomistaitoisen emännän, joka laittaa maukasta, monipuolista ja terveellistä ruokaa Väripilkun lapsille ja aikuisille.

Päiväkodissamme on valmistuskeittiö (uusittu vuonna 2021), jossa emäntä valmistaa yksin aamupalan, lounaan ja välipalan lapsille sekä aikuisille. Väripilkun päiväkoti on sitoutunut Portaat Luomuun- valmennusohjelmaan kolmannelle portaalle. Työtehtäviin kuuluu myös tilausten teko (elintarvikebudjetti huomioiden), erityisruokavalioiden valmistaminen ja keittiön siivoustyöt.

Vaatimuksena on keittiöalan koulutus. Plussaa on ehdottomasti kokemus työskentelystä päiväkodin tai koulun keittiössä.

Lähetä ystävällisesti mahdollisimman pian vapaamuotoinen hakemus CV:n kanssa osoitteeseen varipilkku@varipilkku.net

Mahdolliset tiedustelut:
Minna, toiminnanjohtaja 040 7034300
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:varipilkku@varipilkku.net