Harrasteohjaaja, Steelers Hämeenlinna ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2024
  • Hae viimeistään 4.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Steelers on hämeenlinnalainen salibandyseura, joka liikuttaa tavoitteellisia urheilijoita ja kuntoliikkujia. Olemme luoneet mahdollisuuksia aktiivisen elämän opetteluun salibandyn avulla Hobby-toimintamme kautta 10 vuoden ajan. Toiminta mahdollistaa salibandyn harrastamisen matalin kustannuksin ilman Salibandyliiton otteluihin osallistumista. Toiminnan avulla olemme pystyneet tarjoamaan monipuolisuutta perinteiseen joukkueurheilun harrastamiseen.

Nyt etsimme tähän toimintaan motivoituneita ja innostuneita henkilöitä jatkamaan tätä hienoa perinnettä sekä edistämään lasten ja nuorten ohjattua liikkumista. Ohjaajanamme ohjaat salibandyä ja monipuolista liikuntaa eskari- ja alakouluikäisille lapsille. Kiinnostuksesi mukaan, tarjoamme myös mahdollisuuden ohjata tai valmentaa eri ryhmissä tai jopa joukkueissamme. Salibandystä sinun ei tarvitse tietää mitään, sillä koulutamme sinut lajimme hienouksiin.
Työtunnit sijoittuvat arkipäiville kello 15-19 välille, joten voit tehdä työtä opiskelun ohella tai toisen työn kanssa. Ryhmät toteutetaan Hämeenlinnan alueen liikuntapaikoissa sekä kouluilla eri puolilla kaupunkia. Ryhmät aloittavat toimintansa viikolla 36 ja toiminta jatkuu huhtikuuhun 2025. Ennen työn alkua pääset vaikuttamaan omien työtuntiesi määrään. Viikottainen työmääräsi voi esimerkiksi olla yhden tunnin tai kuusi tuntia viikossa. Koulujen loma-aikoina emme harjoittele. Kyseessä on osa-aikatyö.

Tehtävänkuvaus:
-Suunnittelet ja ohjaat liikuntunteja, jotka sopivat lasten tarpeisiin
-Kannustat lapsia liikkumaan iloisella otteella
-Luot turvallisen ympäristön, jossa lapset uskaltavat kokeilla ja oppia uusia liikuntataitoja

Vaatimukset:
-Kiinnostus lasten liikunnan ohjaamiseen
-Kyky työskennellä lasten kanssa positiivisella ja kannustavalla tavalla
-Hyvät vuorovaikutustaidot
-Pystyt sitoutumaan säännöllisiin työaikoihin, jotka sovimme yhdessä .

Tarjoamme:
-Mahdollisuuden vaikuttaa paikallisesti lasten liikunnan edistämiseen
-Mahdollisuuden kehittää omia ohjaustaitojasi
-Kerryttää liikunta-alan työkokemusta
-Seuran sisäiset koulutukset
-Tuen työsi tekemiseen
-Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtunteihisi

Palkkaus toteutuneiden työtuntien mukaan. Palkkaus alkaen 12€ /tunti. Otamme palkkauksessa huomioon työhistoriasi, koulutuksesi sekä mahdolliset opinnot. Myös yrittäjyys tai kevytyrittäjyys ovat mahdollisia.

Kirjoitathan vapaamuotoiseen hakemuksen jossa kerrot itsestäsi ja työhistoriastasi sekä siitä kuinka paljon olisit kiinnostunut töitä tekemään. Tehtävään valituksi tulleilta edellytämme rikostaustaotteen, sillä työ tehdään alaikäisten lasten kanssa.

Jos olet valmis innostunut edistämään lasten liikuntaa salibandyn kautta lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen sami.saarinen@steelersry.fi. Lisätietoja voit tiedustella samasta osoitteesta.

Hakuaika päättyy 4.7.2024. Aloitamme työhaastattelut viikolla 26 eli jo hakuaikana.

Ja muuten opiskelijoille pystymme myös tarjoamaan palkatonta harjoittelupaikkaa ohjaustöiden oheen, tai vaikka ilmankin, erikoistumisopintojesi mukaisesti. Olemme kiinnostuneet kehittämään seuraamme jatkuvasti, joten kauttamme sinulla voi olla mahdollisuus opinnäytetyön tekoon. Eri alojen opiskelijat olkaa rohkeasti yhteydessä sähköpostitse, sillä toiminnastamme voi löytyä osa-alue, jossa juuri sinä pääset toteuttamaan opintojesi mukaisen kokonaisuuden. Emme hätkähdä ideoita ja meillä saat vastuuta sekä vaikuttavuutta oman osaamisesi kehittämiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sami.saarinen@steelersry.fi