Katonpesijä, PSPinnoite Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ValttiKate hakee katonpesijöitä 24.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Etsimme pesijöitä ja urakoitsijoita erilaisiin julkisivujen ja kattojen maalauskohteisiin.

Palkka työstä on urakkapalkkaus joka mahdollistaa erinomaisen ansiotason. Edellytämme sinulta: Kykyä toimia tiimissä ja itsenäisesti, Oma-aloitteisuutta ja intohimoa työtä kohtaan. Voimassa olevaa ajokorttia

Tarjoamme: Ammattimainen työnjohto aina tukena ja opastamassa,
mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa, mahdollisuuden olla osa ValttiKaten tiimiä, joka arvostaa laatua ja ammattitaitoa.

Miksi ValttiKate: ValttiKate panostaa ammattimaiseen työnjohdon tukeen ja ohjaukseen. Meillä jokainen työntekijä on meille tärkeä, ja haluamme varmistaa heidän menestyksensä projekteissa. Tervetuloa kasvamaan ja kehittymään ValttiKaten ammattilaisten joukkoon!
Valttikate on valtakunnallisesti toimiva maalaukseen, pinnoitukseen ja remontointiin erikoistunut yritys. Meillä on yli 14 vuoden kokemus sisä- ja ulkomaalauksista. Palvelemme kuluttajia, taloyhtiöitä, kuntia, kaupunkeja sekä rakennusliikkeitä. Tarjoamme asiakkaillemme kestävää ja laadukasta maalaustyötä.

Kotisivuillamme www.valttikate.fi voitte käydä tutustumassa yritykseemme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://valttikate.fi