Bioanalyytikko Helsinkiin, Sinalab Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 1.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaisiko sinua joustavuus, vaihtelu, vastuu ja valinnan mahdollisuudet laboratoriotyössä? Sinalab saattaa olla juuri tarpeisiisi sopiva työnantaja. Nyt tarjolla harvinainen mahdollisuus huipputiimissä osaavalle ja motivoituneelle kollegalle!

Etsimme nyt bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa Helsingissä sijaitsevan asiakasyrityksen laboratorioon toistaiseksi voimassa olevaan keikkatyöhön, jossa täydet tunnit lokakuun loppuun saakka. Edellytämme valitulta henkilöltä sitoutumista täysipäiväiseen keikkatyöhön lokakuun loppuun saakka. Tällä hetkellä emme palkkaa uusia kokoaikatyön oheen keikkailijoita.

Työ koostuu monipuolisista näytteenottotehtävistä ja analytiikkatöistä. Edellytämme vahvaa bioanalytiikan kompetenssia näytteenotosta sekä päivystysanalytiikasta erityisesti tulosten luotettavuuden tulkinnassa. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen aamu- väli- ja iltavuoroja sekä viikonloppua. Vuorot sijoittuvat klo 7.15-22.30. Työvuorosuunnittelussa huomioidaan toiveet.

Tehtävään tarvitaan bioanalyytikon/laboratoriohoitajan tutkinto. Työkokemus yksityisestä terveydenhuollosta, lasten näytteenotosta ja päivystysanalytiikasta katsotaan eduksi. Palkkaus osaamisen ja kokemuksen mukaan 23-25 €/h + 9 % lomakorvaus + TPTES vuorolisät.

Toivomme, että sinulla on työssäsi iloinen ja ihmislähtöinen asenne. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kollegiaalista ja arvostavaa työotetta.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön ja työaikoihin matalan hierarkian organisaatiossamme. Työsuhde-etuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon. Sinalabille on sydämen asia tuntea vaadittavat työtehtävät sekä ihmiset näiden tehtävien takana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi sähköpostitse toimitusjohtajalle Sina Nordmanille sina.nordman@sinalab.fi. Kysy lisää tehtävistä puhelimitse Sinalta 044 302 1085. Voit myös testata soveltuvuutesi sinalabilaiseksi ja lähettää yhteystietosi: https://sinalab.fi/avoin-hakulomake/.

Sinalab Oy on 2020 bioanalyytikon perustama, kotimainen kasvava laboratoriohenkilöstön välittämiseen erikoistunut perheyritys. Haluamme olla mukana luomassa iloista ja innostavaa laboratoriotyötä kaikille ammattilaisille ja miellyttäviä asiointi kokemuksia laboratorioiden asiakkaille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sinalab.fi/avoin-hakulomake/