Joustavan perusopetuksen opettaja, Kuusamon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 23.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tilaa hengittää - Sua kutsuu Kuusamo

Ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä monipuolisten palveluiden Koillis-Suomen talousalueen elinvoimainen kaupunkikeskus. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen ja vastuulliset valinnat.

Haemme JOUSTAVAN PERUSOPETUKSEN OPETTAJAA

Haemme joustavan perusopetuksen opettajaa Nilon koululle ajalle 1.8.2024-31.7.2025. Tehtävänä on opettaa perusopetuksen 9. vuosiluokan oppilaita.

Joustavan perusopetuksen toiminta on yleisopetuksen opetussuunnitelman perusteiden mukaan järjestettävää opetusta sekä oppimisen ja kasvun tukea. Nilon koululla opetus järjestetään pienryhmämuotoisesti koulussa, työpaikoilla ja muissa oppimisympäristöissä. Viran hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitoja sekä kykyä eri oppiaineiden opettamiseen.

Edellytämme tehtävään valittavalta opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen opettajan kelpoisuus. Joustavan perusopetuksen opettaja voi olla koulutukseltaan erityisluokanopettaja, aineenopettaja tai luokanopettaja. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan OVTES:n mukaista koeaikaa.

Tehtävään valitulta odotetaan opetussuunnitelman mukaista toimintatapaa sekä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Viranhaltija osallistuu aktiivisesti moniammatilliseen yhteistyöhön perusopetuksessa. Tehtävään kuuluu myös leirikouluihin osallistuminen. JOPO-opettajan työparina toimii koulunkäynninohjaaja. Etsimme tehtävään motivoitunutta ja innostavaa joustavan perusopetuksen opettajaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 601792. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kuusamon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna paikkakunnan liikunta- ja kulttuuripalveluja. Kehitämme henkilöstön osaamista ja käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön tehtävänkuvan niin salliessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601792/fi_FI