Aamupalakokki, Ahku, Design Hotel Levi, LEVIN MATKAILUKESKUS OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kodikas Ravintola Ahku on yksi Design Hotel Levin ja Levi Hotel Span ravintoloista. Etsimme asiakkaallemme aamupalakokkia määräaikaiseen työsuhteeseen tulevaan talvikauteen 2024-2025!

Design Hotel Levi ja Levi Hotel Spa sijaitsevat Suomen johtavan hiihtokeskuksen rinteiden juurella, Levin tunturikylän sydämessä, lähellä kylpylämme altaita ja hyvinvointipalveluita, monipuolista ravintolavalikoimaa sekä kattavia palveluita. Samalla villi tunturiluonto on aina aivan nurkan takana. Täällä voit yhdistää työn ja vapaa-ajan upeissa tunturimaisemissa ja saada repun täyteen uusia kokemuksia & elämyksiä tulevaisuutta varten!

Buffet-ravintola Ahku tarjoaa nälkäiselle juuri sitä mitä huvittaa. Runsaasta ja monipuolinen aamupala katetaan joka päivä klo 07:00 - 10:00 väliselle ajalle. Tarjolla on kaikkea mitä hotelliaamiaiselle kuuluukin: lämpimiä ja suolaisia ruokia, puuroa, makeita suupaloja ja paljon muuta.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu keittiön ammattilainen, joka haluaa tarjota erinomaisia makuelämyksiä asiakkailleen myös sesongin ruuhkahuippuina. Työt alkavat marraskuussa ja kestävät huhtikuulle 2025 saakka.

Odotamme sinulta:

-Kokin koulutusta ja kokemusta
   -Kokemusta työskentelyssä paineen alla
   -Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa
   -Hygieniapassia

Tarjoamme Sinulle:

-Kansainvälisen ilmapiirin Suomen suurimmassa laskettelukeskuksessa
   -Palkkaus TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden (12,99 - 14,26€/h) tai sopimuksen mukaan
   -Baronan työetujen lisäksi työntekijöille tarjotaan hotellin omat erinomaiset henkilöstöedut
   -Kimppa-asunto mahdollisuuden

Haethan paikkaa pikemmiten, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksen, CV:si palkkatoiveineen sekä suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, +358 50 442 6912 ja Roosa Räikkönen, +358 44 4602 183, roosa.raikkonen@barona.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/666c0397ba2ddd001d9ac94b