Lähihoitaja, Saga Care Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja! Etsitkö töitä elokuusta eteenpäin? Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Saga Lakeudenlinnan ryhmäkotiin lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Saga Lakeudenlinna työpaikkana

Saga Lakeudenlinna tarjoaa ikääntyneille huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita, turvallisuutta ja mukavaa seuraa Seinäjoen ydinkeskustassa. Kauniisti sisustetuista yleistiloista löytyvät mm. kirjasto, ravintola, kahvila, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali.

Saga Lakeudenlinnassa toimii 31-paikkainen ryhmäkoti Linnantaika erityistä huolenpitoa tarvitseville ikääntyneille ja muistisairaille. Haemme nyt lähihoitajaa ryhmäkodin puolelle. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lähihoitajana olet vastuussa asukkaidemme perushoidosta, lääkehoidosta sekä kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän lisäksi teet yhteistyötä muun henkilökunnan, omaisten, asukkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus (lääkeluvat), tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloitus elokuun puolessa välissä tai sopimuksen mukaan! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen koulutusten kautta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja haluamme kuulla lisää kiinnostuksen kohteistasi.

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä esihenkilö Mervi Riihimäki, mervi.riihimaki@sagacare.fi p. 0503438097
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.sagacare.fi/jobs/4612954-lahihoitaja-saga-lakeudenlinna-ryhmakoti