Lähihoitaja, Norlandia Care Tuusula Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 31.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi työ, jossa saat olla tärkeä osa huippuosaavaa työyhteisöä vasta avautuneessa palvelukorttelissa, jossa luodaan arjen elämyksiä ikäihmisille, lapsille ja koirille?

Norlandia Isokarhu tarjoaa laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille Hyrylän keskustan läheisyydessä. Samassa palvelukorttelissa toimivat lisäksi Norlandia päiväkoti Pikkukarhu sekä Koirien päiväkoti. Yhdessä-konseptimme tuo ikäihmiset ja lapset saman katon alle, tuoden iloa kaikille kodeissamme. Avoimet tilat kannattelevat hienosti konseptin sisältöä ja tarjoavat molemmille sukupolville runsaasti yhteistä tekemistä ja tilaa.

Millasta on työskennellä Norlandia Isokarhussa?

Hoitajana mahdollistat arvokkaan ja yksilöllisen arjen ikääntyville asukkaillemme. Autat asukkaitamme kiireettömästi ruokailuissa, pukemisessa, liikkumisessa ja lääkehoidossa. Hoitotyön lisäksi meillä pääset kehittämään ainutlaatuista konseptia ja korttelin toimintaa yhdessä varhaiskasvatuksen ja koirien päiväkodin kanssa.

Sairaanhoitajana huolehdit asiakkaiden lisäksi lääkehoidosta sekä asukkaiden terveydentilan arvioinnista yhdessä hoitajien kanssa.

Hoiva-avustajana olet asukkaiden tukena ja apuna kaikissa päivittäisissä toiminnoissa ja osallistut lisäksi mielekkään arjen toteuttamiseen yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Kodinhuoltajana vastaat tilojemme puhtaudesta ja hygieenisyydestä. Asukkaiden vaatehuolto on myös osa työtäsi. Osallistut myös yhteisiin ulkoiluihin sekä pelailuihin.

Yhdessä rakennamme hyvinvointia ja uuden korttelin toimintaa taiteita ja perinnekulttuuria korostavassa yhteisössä.

Mottomme on Hyvä elämä joka päivä - ja asukkaillemme se tarkoittaa sitä, että mielekäs ja monipuolinen arki tehdään yhdessä.

Toivomme, että sinulla on halukkuutta kohdata sydämellisesti niin ikäihmiset, heidän omaisensa, kollegat ja koko korttelin porukka. Kanssamme saat kehittyä ammatillisesti kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä osana kannustavaa ja yhteisöllistä tiimiä.

Odotamme sinulta puhtausalan tai sosiaali- ja terveysalan perus- tai AMK-tutkintoa tai sitten olet opintojesi loppusuoralla ja olet kiinnostunut oppisopimuksesta. Asukkaidemme turvaksi sinullakin tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja. Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1.2024 alkaen velvollisuus tarkistaa työnhakijoiden ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa Sosiaali - ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Meillä olet tärkeä osa innostuvaa ja moniammatillista tiimiä, johon kuuluu hoiva-avustajia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, terapeutteja sekä puhtaanapidon ammattilaisia. Missiomme on tuottaa ikääntyneille asukkaillemme mielekästä ja monipuolista arkea.

Työyhteisömme arjen toiminnoissakin näkyvät periaatteet ovat

Etsi aina ratkaisuja haasteisiin

Ole luotettava saavuttaaksesi luottamusta

Ole aina periksiantamaton, älä luovuta

Tee työtäsi rennosti, mutta ammattimaisesti

Kunnioita ja arvosta kaikkia ihmisiä

Katso video arjestamme! https://youtu.be/bwki2gN0eSQ

Tutustu työyhteisöömme somessa www.instagram.com/norlandia_yhdessa_helsinki/

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta,

kodinhuoltajan sekä hoiva-avustajan palkkaluokka on G16B
lähihoitajan palkkaluokka on G21
sairaanhoitajan palkkaluokka G24
Meillä saat käyttöösi myös laajan työterveyshuollon, sekä monia muita rahanarvoisia henkilöstöetuja. Me pidämme tiimistämme huolta. Meillä ruokailet ateriaedulla Deli-ravintolassa ja työvaatteesi ovat joustavat ja antibakteeriset.

Norlandia on perheomisteiseen NHC Groupiin kuuluva yritys, jonka arvot osaaminen, tavoitteellisuus, kunnioittavuus ja aktiivisuus näkyvät myös päivittäisessä työssämme.

Norlandian Yhdessä-palvelukortteleita on Tuusulan lisäksi Kuopiossa ja Helsingissä. Suomessa Norlandian hoivakonsernin alla toimivat lisäksi Tampereella sijaitseva potilashotelli sekä valtakunnallisesti toimiva Alina-ketju, joka tuottaa monipuolisia kotipalveluita yli 40 paikkakunnalla. Norlandialla on myös vajaa 90 päiväkotia Suomessa.

Paikat täytetään pian, laita hakemuksesi meille jo tänään!

Haluisitko tietää lisää?

Norlandia Isokarhun Henkilöstövalmentaja Jennika Keitamo 050 307 2729, jennika.keitamo@norlandia.com antaa mielellään lisätietoja.

Lue lisää: www.norlandiayhdessa.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.norlandiapaivakodit.fi/jobs/2359166-avoin-hakemus-norlandia-isokarhu