Sellonsoiton sivutoiminen tuntiopettaja, Riihimäen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 28.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimenkuvaasi kuuluu sellonsoiton opetus ja yhteismusisointiryhmien ohjaaminen. Olemme käynnistäneet jousisoittimien pienryhmäopetusta Riihimäen Pohjoisella koululla, joten vastuullesi tulee siellä aloittavien uusien sellistien paritunnit. Työpaikkasi on Riihimäen musiikkiopisto, Valtakatu 10 ja sen läheisyydessä sijaitseva Pohjoinen koulu.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä musiikkiopiston jousipedagogien ja yhteismusisoinnin vastuuopettajan kanssa. Esihenkilönäsi toimii musiikkiopiston apulaisrehtori ja apunasi työn sujumisessa on myös opistosihteeri ja vahtimestari.

Olet monipuolinen ja oppimisen äärellä innostuva pedagogi. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta, yhteismusisointiryhmien ohjaamisen taitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on ideoita musiikkiopiston kehittämiseen ja haluat oppia itsekin uusia asioita. Musiikkiteknologian käyttö on sinulle opetuksessa tuttua ja pystyt huolehtimaan työhön liittyvistä rutiineista tietokonetta tai mobiililaitetta käyttäen.

Tarjoamme sinulle innostavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa arvostetaan kaikkien työpanosta. Tuemme toisiamme ja pyrimme yhdessä luomaan positiivisen ilmapiirin. Kaupungilla on hyvät työterveyspalvelut Terveystalossa sekä paljon erilaisia työsuhde-etuja.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään määrittyy Asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 mukaan ja sinulla tulee olla soveltuva alan ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto tai asianomaisen taiteenalan vähintään opistoasteinen opettajantutkinto.

Työ kestää syyslukukauden ajan alkaen 5.8.2024 ja päättyen 20.12.2024, tuntimäärä 7-11 vkt. Tehtävän voi olla mahdollista jatkua myös kevätlukukaudella. Palkkauksessa noudatetaan OVTES:n määräyksiä. Palkka määrittyy koulutuksen mukaan ollen 28,25-30,74€/ tunti. Tehtävässä on 2 kuukauden koeaika. Riihimäen musiikkiopisto on taiteen perusopetuksen laajaa oppimäärää tarjoava oppilaitos. Sen oppilasmäärä on noin 650 ja henkilökuntaa yli 30. Musiikkiopiston ylläpitäjä on Riihimäen kaupunki ja tarjoamme opetusta myös Hausjärven ja Lopen kunnissa.

Hakuaika päättyy 28.7. klo 15. Hakemukset pyydämme ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Jos hakemuksen jättäminen Kuntarekry-järjestelmän kautta ei ole mahdollista, voit toimittaa kirjallisen hakemuksen osoitteella Riihimäen musiikkiopisto, Valtakatu 10, 11130 Riihimäki.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/608073/fi_FI