Koulupsykologi tutkimustyöhön, Julkiset palvelut,, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2024
  • Hae viimeistään 27.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Terveystalo tarjoaa monipuolisia henkilöstöpalveluita kunnille ja yksityisille yrityksille sekä lyhytaikaisiin, että pitkäaikaisiin tarpeisiin. Toimitamme julkisen terveydenhuollon tarpeisiin yleislääkäreitä, lähes kaikkien alojen erikoislääkäreitä, päihdelääkäreitä, psykologeja, ikääntyneiden lääkäripalveluja, suunterveyden henkilöstöä, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia sekä hoitajatiimejä hengityshalvauspotilaiden kotihoitoon.

Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme oppilashuollon psykologeja tutkimustyöhön Etelä-Karjalaan.

Mitä työ opiskeluhuollon psykologina pitää sisällään?

Etsimme psykologeja tekemään tutkimuksia oppilashuollossa useammalle paikkakunnalle Etelä-Karjalan alueella.

Tutkimustyötä tehdään sekä esi- ja perusopetusikäisten, että toisen asteen opiskelijoiden parissa. Tutkimuskäynnit toteutetaan enimmäkseen lähityönä kouluilla ja oppilaitoksissa pääasiallisesti virka-aikana, sovitusti viikonloppuina ja koulujen loma-aikoina. Töitä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Halutessasi työhön voi sisältyä myös ohjaus- ja tukikäyntejä, joissa psykologit tarjoavat opiskelijalle keskusteluapua ensisijaisesti toisen asteen opiskelijoille etä- tai lähipalveluna.

Töiden aloitusajankohta on mahdollista sopia joustavasti ja aikaisintaan loppuvuodesta 2024.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä.

Voit valita, haluaisitko työskennellä työsuhteessa vai ammatinharjoittajasopimuksella. Tavoitteemme on rakentaa ammattilaiselle mielekäs työkokonaisuus, joka tukee myös jaksamista ja työhyvinvointia tärkeässä työssä.

Hyvän ja arvostavan työntekopaikan lisäksi tarjoamme sinulle:

- Oman hallinnon yhteyshenkilön.
 - Työsuhteiselle monipuoliset työsuhteen edut, kuten työnohjauksen, laajat koulutusmahdollisuudet, lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon.
 - Ammatinharjoittajalle tarjoamme kilpailukykyisen korvauksen lisäksi pääsyn Terveystalon sisäisiin koulutuksiin.
 - Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
 - Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).
 - Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.

Mitä toivomme sinulta?

- Suomessa laillistettu psykologin tutkinto
 - Vähintään yhden vuoden työkokemus lasten, nuorten ja/tai aikuisten tutkimisesta, perehtyneisyyttä oppimisvaikeuksiin ja erityisopetukseen sekä koulumaailman tuntemusta
 - Oman auton käyttömahdollisuus on suositeltavaa
 - Katsomme eduksi, jos pystyt tekemään tutkimuksia myös venäjän kielellä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelyä varten.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä meille yhteystietosi oheisen hakulomakkeen kautta tai ota yhteyttä psykologipalveluiden yhteyspäällikkö Pieta Luukkoseen puhelimitse 050 354 4158 tai sähköpostitse pieta.luukkonen@terveystalo.com.

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/241315/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer